BYE, BYE JOHANNA…!

Allmänt

Mina bästa bloggvänner! 

Jag har precis kommit hem efter att ha vinkat av Johanna på Gardemoen och hjälp vad tyst och tomt det känns här hemma nu! Mitt älskade hjärta och jag är så otroligt nära att det känns som att en del av mig också rest iväg…  Åh jag ville stå kvar och krama sönder henne men Johanna är såå cool i såna här lägen och vill bara sticka iväg ut genom säkerhetskontrollen så snabbt som möjligt. Ha, ha. Hon är så resvan och så modig och så trygg i sig själv och det var verkligen lycka i mitt hjärta att se henne och hennes fina klasskompisar försvinna iväg mot sitt livs resa.

Nu väntar 3,5 månader i England tillsammans med Euroklassen från Oslo Handelsgymnasium och det innebär att jag har 3,5 månader helt till mig själv ! En märklig känsla som jag inte riktigt kunnat ta in ännu…  Nu förstår jag plötsligt hur det är för er som har flera barn, då blir inte skillnaden riktigt lika står då den ena flyger ut för då finns andra kvar… Men för mig och alla oss som har ett barn så blir det en extrem kontrast för “tystnaden” blir så otroligt påtaglig. Fast jag är ju inte helt själv, jag har så klart min Mr.JIG och min älskade fluffiga Gizella (som är uppe i Luleå) men ändå… en ny fas !

Men – jag har spännande planer för hösten och är super pepp på att komma igång med de så jag ska inte sitta här och deppa ihop! Sen så ska jag resa en hel del också så de kommande månaderna blir en mix av Oslo – Luleå – London – Bath och det är ju inte helt fel att bl.a. ha julshopping i London att se fram emot… Alltså förjulstiden i London borde ALLA få uppleva för den är verkligen helt magisk! Sen blir det otroligt spännande att resa över och besöka Johanna i Bath också.  Jag tok längtar redan!!!

That’s my FAB, super happy, såååå redo för en höst i England kind of girl!!! och nu smsade hon precis att de har take off så Bye, Bye hjärtat ! Vi ses om ca 6 veckor ! 

 

Nu ska jag gå ut i det helt fantastiska vädret som bjuder på strålande sol från klarblå himmel och +23 grader. Passar mig väldigt bra med frisk luft och en god lunch i solen någonstans, eller lunch? det är min frukost för här har det packats och fixats hela förmiddagen så kör en frukost/lunch/middag i ett. Life hack. Ha, ha. Och när jag tänker mig om så orkar jag absolut inte med någon solig uteservering, nej, det blir take away ! Så ovant att jag kan göra precis vad jag vill. Ha, ha.

Önskar dig en magisk fortsättning på dagen!

P.S uppdaterar inlägget med fler bilder senare.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

46
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *