“Bye, bye” Phuket…!


Här är vi på väg ut genom dörren från vår lägenhet i Phuket. Jag ser glad ut på bilden men sekunden efter, då jag låste dörren, kom tårarna… Hoppas vi kan resa tillbaka snart ! men planen är tyvärr inte förren i januari -09…

Bangkok kl. 02.45 natt mot onsdag.

Så kom då den dagen som jag verkligen inte sett fram emot….. vår hemresedag… Efter att ha flyttat fram den ett par gånger så var det dags att möta den och det gjorde jag med att FÖRSOVA oss !! Oh my !!

Jag var uppe nästan hela natten och packade och fixade iordning i lägenheten, till slut sparade jag en del att fixa till på morgonen, ställde därför väckningen  på 07 och då jag äntligen somnat så vaknade Johanna efter en liten stund och tyckte att det vore mysigare att sova vidare i soffan så jag tog med mig väckarklockan ut dit, somnade om, och vaknar sedan av att Johanna klappar mig sött på kinden och säger "mamma!, mamma!" och då jag slår upp min blå så ser ´jag att klockan är 09.10 !! Snacka om att bli KLARVAKEN ! 😉

Vi hade beställt taxi till kl. 10 som dyker upp 09.30 och ja – ni förstår ju hur galet STRESSIGT allt var för inte nog med att det sista skulle packas, sängen skulle dessutom bäddas om , saker skulle plockas undan, Johanna skulle göras iordning, JAG skulle göras iordning… jag skulle dessutom ut med sopor, plocka ihop allt på verandan etc. oj, oj, oj….


Tog bilden samtidigt som jag låste dörren. Välkommen pärmen, mappen med massor av Phuket info och välkomst tavlan som skymtar till höger i bild fixade jag iordning runt kl. 03 på natten 😉

Men allt går ! 😉 och strax före kl. 11, exakt 1 time försenade, hoppade vi in i taxin och sen grät jag hela vägen till flygplatsen… Det var jätte tråkigt att lämna resorten som varit vårt hem de senaste 6 månaderna och jag längtar redan tillbaka !

Efter en MASSA strul med våra biljetter på flygplatsen i Phuket så kom vi oss – till slut – ombord på planet och nu sitter jag och skriver på ett super snyggt hotell i Bangkok och klockan är mitt i natten för jag somnade – planerat ! – med Johanna i kväll för jag var såååå trött efter dagen.


På väg mot Bangkok.. Vi satt allra längst fram i flyget och personalen var UNDERBAR med Johanna och pursern gick runt med hennes Hello Kitty stickers ´på slipsen 😉 Min flygrädsla var som bortblåst ! skönt ! 🙂

Hoppas din dag varit lite mer avslappnad än min ! 😉

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to ““Bye, bye” Phuket…!”

 1. Typsikt att sånt alltid ska hända när det absolut inte får det!:)

  Tänka på allt positivt du har att se fram imot när du kommer hem så ska du se att leendet snart smyger sig tillbaka:)

  Hoppas att du får en härlig morgondag, kram på dig!

 2. Susanna says:

  Usch, förstår att det måste kännas jättejobbigt att åka ifrån ert paradis… Men det komemr säkert kännas bra när ni är hemma i Oslo igen. Och, som du skrev, ni ska ju snart tillbaka igen! Jag och min sambo planerar förresten att resa till Thailand till jul/nyår!

 3. Madelene says:

  Hej Anna-Stina.

  Jag fötstår att det känns jobbigt men du får se tillbaka i tiden på allt underbart du har haft dom här 6månader och att du vet att lägenheten är eran och att du skall tillbaka.Men jag förstår att det känns jobbigt.Men nåt posetivt det står just nu 2-0 till svergige mot Grekland.Hoppas att hem resan går jätte bra många bamse kramar till dig och Johanna från Madelene med dotter.(Landvetter)

 4. camilla y says:

  Hej vännen!

  Jag känner med dig och förstår att du lämnar med sorg i hjärtat. Glöm inte att er fantastiska lägenhet har ni alltid kvar:-) Ni kommer att åka dit mycket. Skönt att resan gick bra. njut och t hand om er! Kramar Camilla

 5. Hej!

  oj vilken stress det blev…

  Förstår att det känns vemodigt och att du är ledsen. Men tänk hur fort ett halvår går! Snart är ni där igen. Och om du dessutom ska starta upp din firma nu så kommer tiden säkert att gå ännu fortare 🙂

  Kram!

 6. Linalotta says:

  Oj oj, vilken stress. Men ni klarade det ju ändå! 😉

  Hoppas ni nu kan få njuta lite av Bangkok, som en liten förlängning på er semester…

  Sen väntar ju förhoppningsvis en varm sommar hemma i Skandinavien.

  Kram

 7. LinnM says:

  jobbigt när det blir så stressigt men du klarade det ju galant 🙂 Förstår att det måste vara jättejobbigt att resa från ert andra hem. Hoppas ni haft bra dagar i bangkok! kram

 8. Sandra says:

  usch va jobbigt att åka därifrån :/ men tiden går fort så ni är nog snart tillbaka 🙂

 9. Förstår att det måste ha varit jobbigt att lämna lägenheten nu när ni har varit där så länge. Hoppas flygresan hem till Oslo går smidigt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *