BYE BYE STRESS.

Dagens reminder: Never e.v.e.r. give up !

Moooorning sweeties!

Oj, vad vi girls var trötta här på morgon så vi sov ALLT för länge…. Men tack vare att vi var överens om vad J skulle ha på sig så gick allt som en dans ! också skiner solen och det hjälper verkligen! 🙂

Men nu är det full fart framåt alltså. Shit vad jag känner mig stressad över allt som hänger över mig….och nu pratar dom om stress på Nyhetsmorgon, om hur skadligt det kan vara att stressa för då ökar riskerna för demens då man blir gammal. Uff, jag behöver absolut ta bättre hand om mig för det är inte bra att känna stress mest hela tiden.  VI ska ta hand om oss och njuta lite mer för vi har ju bara det här enda livet och det vore ju för dumt att slösa bort det på fel saker.

Älskar det här kortet som jag fick av en kär vän på min födelsedag. Och jag älskar handväskor…åhhh…det finns alltid någon ny som jag har lust på. Handväskor är för mig vad skor är för många andra. 

Nu ska jag ta 3 djupa andetag och sen ta tag i den här vackra höstdagen!

Önskar dig en fantastisk torsdag! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “BYE BYE STRESS.”

 1. Solveig says:

  Hej !
  Det är som du säger att du måste ta bättre hand om dig och stressa mindre.
  Jag förstår inte hur du orkar arbeta så mycket.
  Du måste tänka på dig själv och din fina familj.
  Vi har bara ett liv.
  Lite pekpinnar, men det är i all välmening.
  Ha en bra dag !!
  Kram Solveig 75+

  • gizmolina says:

   Ja jag måste verkligen det så jag sätter pris på att du ger mig lite pekpinnar och påminner mig om hur viktigt det är. Har en jobbig period och jag lever med konstant stress / dåligt samvete 24 timmar i dygnet så ja, en förändring måste till för min egen hälsas skull…. Så – tusen TACK för omtanken !!! Önskar dig en riktigt riktigt fin dag ! Kram!

 2. Marianne says:

  Elsker også vesker!! I am a bag lady 😉

  • gizmolina says:

   Jag är också en bag lady ! 🙂 Alltså det är såååå underbart med väskor. De gör HELA antrekket ! Happy torsdag! Klem!

 3. Annie says:

  Min devis här i livet är att man aldrig kan få för många handväskor, skor eller jackor 🙂 Min man är inte heeeelt av samma åsikt 🙂

  • gizmolina says:

   Jag kunde inte hålla med dig mer ! 🙂 🙂 och nej, min JIG är absolut inte av samma åsikt han heller. Killar förstår helt enkelt inte sånt 😉 Önskar dig en strålande dag ! Kram!

 4. Johanna H says:

  Det här har inget med inlägget att göra men jag såg på någon bild som du la upp från Johannas kalas en girlang och jag undrar vart du köpt den?

  • gizmolina says:

   Tänker du på den jag satt upp på väggen? Där det stod Happy Birthday Johanna? Den har jag köpt hos butiken Nest här i Oslo. Den heter “Make your own banner”. Super fin! 🙂 så rekommenderas! Håller tummarna för att du får tag i den! Kram!

 5. Johanna H says:

  Tack det var precis den jag menade 🙂

 6. Ditte says:

  Undrar varför du stressar? Till vad och till vilken nytta…För det kan kanske inte vara någon direkt glädje i att stressa som du gör.
  Kanske kan du plocka bort en del saker och får mer tid över att bara njuta av den dagen du har just idag.
  Kramar och tankar!

  • gizmolina says:

   Nej, det är tyvärr ingen glädje i denna stress så förändringar måste till… för precis som du skriver så vill jag kunna njuta mer av mina dagar. Vi har ju trots allt bara ett liv. TACK för dina tankar ! Önskar dig en underbar weekend ! Kram !:)

 7. Stina says:

  Undrar lite varför du stressar? Webshoppen kan du ju sköta de tider som passar dig, eller har du börjat något nytt jobb?

  Kramiz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *