CARIN WESTER BY ADAX.

Väskan på på bilden är en av mina personliga favoriter i kollektionen.

Häromdagen trippade jag ner till Annen Etage på Hotel Continental där jag bjöds på väskor till lunch.

Det var ett designsamarbete mellan svenska Carin Wester och danska Adax som presenterades och Carin var på plats och berättade om arbetet och visade fram den f.i.n.a. kollektionen innan vi bjöds på en riktigt härlig lunch. Och för mig som jobbar ensam så är det verkligen helt underbart att komma ut på event på dagtid. Det inspirerar och ger mig en energi boost ! 🙂

En glad Carin Wester presenterade sin flotta kollektion.

Mingel, instagram, blogg, foto, bubbles…

En annan favorit är den här clutchen! super duper snygg!

Whooop, whooop. 

Tusen t.a.c.k. för en inspirerande lunch Polhem PR, Carin Wester & Adax!

Nu strålar solen in här i Casa Gizmolina och jag undrar vad vi ska hitta på till middag idag…? hmm… önskar att jag var en mäster kock… 😉

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *