Carpe Diem !


Dagens tänkvärda: Skapa din lycka idag…

Oj, så FORT den här veckan har gått! imorgon är det dags för helg igen och det känns ju bara alldelens underbart 🙂

Mitt hjärta vaknade ovanligt tidigt idag så dagen startade 6.45 hos oss och nu är darlingen på dagis och jag ska köra iväg och plocka plagg inför dagens foto-shoot.  Ska bl.a. till en agentur där jag kommer att få se vårens nyheter från Ugg. Me like ! 🙂


Vänta inte med att klä dig fint till helgen… lufta klänningen redan idag ! Go out and be FABULOUS !

Bäst jag kommer mig iväg nu så att jag håller dagens tids-schema så jag önskar dig en FANTASTISK dag och du, skicka ett sms till någon du inte hört av dig till på länge så förgyller du hans / hennes dag idag !

Carpe Diem !!!!!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “Carpe Diem !”

 1. HUSnrNIO says:

  Ord som man borde tänka mer/ta till sig utav. Ha en bra dag.

 2. hoppas du får en fin dag
  Jag ska verkligen tänka på Dagens tänkvärda ord

 3. Liv says:

  Fint lite innlegg! I like:)
  Ha en FAB dag du også!!

 4. Anna-Lena says:

  Härliga pappande inlägg du har! Fantastiskt!.. 😀 Ha en skön dag! Kram

 5. Yvonne says:

  Japp, imorgon börjar helgen, dvs. full fart på jobbet tills måndag. Men idag är det ledig dag ocg mysfika hos kompisen! Härligt!
  Ha det gott!
  Kramar…

 6. fia says:

  tänkvärda ord , man skulle som sagt va mer fabolus varje dag det mår man nog bara bra av . ha en toppen dag .

 7. Elisabet says:

  Ursäkta om jag lägger mig i men jag har tänkt på en sak senaste dagarna när jag har läst din blogg och att Johanna somnar typ 22:30 och vaknar sent och sover nap vid typ 4…
  Du förstår ju såklart att det har ett sammanhang? En ond cirkel… Har du inte tänkt på om hon ska sluta sova nap? Eller om du vill ha tillbaka den goda cirkeln så kan hon väl hoppa över napen en dag och då blir hon så trött så hon somnar vid 19-20 och sedan är ordningen återställd?
  Har tänkt på det många gånger när jag läst här… "oj vad hon sover sena napar, är det inte svårt att få henne att somna för natten sen"
  Men du kanske trivs med det..? Eller i vilket fall som helst så vet du ju bäst om hur du och Johanna vill ha det.
  Men jag tänkte bara eftersom du har "klagat" (ej rätt ordval när det gäller dig :-D) på att hon har somnat så sent. Man kan ju göra något åt det.
  Och det är för det mesta helt ok för barn att sluta sova middag i den här åldern.
  Ha en bra dag!

 8. Mikaela says:

  Tack vare ditt inlägg idag valde jag att ta hand om mig själv idag istället för att stressa iväg och bara hjälpa andra. Det var välbehövligt för mig och jag tackar faktiskt dig för min egentid idag.
  Hoppas din dag är lika underbar som min har varit hittills.
  Kram

 9. Anonymous says:

  hej tack för en feelgoodblogg!
  vilken färg är tavlan Keep Calm And Carry on i?
  Skulle bli jättetacksam för svar,
  keep up the good work!
  //KRAM

 10. Starmama ♥ says:

  Vårnyheter fr UGG låter riktigt roligt! KRAMIS!

 11. Pia says:

  Jag önskar dig en alldeles underbar helg!

  Hittade din blogg i våras strax innan jag åkte iväg på långresa till Thailand med två av mina tre barn och många gånger kom jag på mig själv med att tänka på dina ord då jag bara njöt av att få umgås med mina barn och få vara på stranden i Thailand i månader…
  Ta vara på livet och enjoy the ride, eller hur!

  Jag inspireras av att läsa om din energi och dina drömmar och mål som du uppfyller gång på gång och mår bra varje gång jag läser något nytt. U Go Girl!

  Många kramar!!

 12. Anonymous says:

  Feelgood och feelgood….mest trams…toooo match…känns barnsligt…överdrivet…vem orkar bry sig om dagens outfits hit och dit dag ut och in…ock kalla sitt lilla barn för darling ???

 13. Anonymous says:

  Feelgood och feelgood…mest trams… det känns på något sätt bara för mycket av det goda och dagens outfits…dag ut och dag in..vem orkar bry sig…och kalla sitt lilla barn för DARLING ???det låter ..jaa-a

 14. Lena says:

  Hei.
  Kom hjem fra Phuket i dag, shoppet endel, så mye fint:)

 15. IRENE <3 says:

  Nu få ni sluta klaga töser!!!! Underbart med en person som A-S som ser det ljusa i det mesta. Vi borde lära oss av det!

  Som man sa som barn " Sköt dig själv och skit i mig" Lämna uppfostringen av Johanna til A-S hon vet bäst med sitt eget barn…

  Nu tillbaka till IKEA montering, ja just det, denna blogg är just en oas med feelgood sluta läs om ni vill vara bittra istället.

  / Irene

 16. Elisabet says:

  Det var bara ett tips i all välmening! Det var inget klagomål eller kritik och jag är inte alls bitter. Jag tänkte bara OM hon tycker det är jobbigt så kom jag med ett förslag. Självklart vet hon Johannas bästa men tips kan man väl ge? Det var bara ren omtanke, eftersom jag tycker det låter lite som att A-S skulle behöva mer sömn. Sen är det inget tvång för A-S att följa (såklart inte!) och hon har säkert sin egen "metod" att uppfostra Johanna men om man inte får lägga in små tips i den här bloggen så håller jag väl tyst då…

  Däremot håller jag med om att avsändaren till ovanstående anonyma kommentarer kan gå och läsa någon annanstans, istället för att vara dryg.

 17. Wenche says:

  Hei:)
  Jeg er enig med Elisabeth at det må gå an å gi råd her i kommentarene, og jeg oppfattet det ikke som kritikk!
  Men dere som kritiserer Anna-Stinas utseende, det syns jeg er dårlig gjort, STOR forskjell på råd og kritikk!!!
  Og den som skrev anonymt i dette innlegget, du trenger da ikke lese bloggen hennes når du har sånn imot den:(
  Jeg liker denne bloggen kjempegodt, leser ofte i den, og får masse tips, ideer, inspirasjon og ikke minst energi:)
  Keep up the good work!!!
  Klem:)

 18. Nettisens says:

  Blir så trött på folk som bara hoppar runt i bloggar och kritiserar och fördömmer….
  Och varför alltid anonym när man klagar…..
  Och vad är det för fel på att kalla sitt barn för darlingen? Men å andra sidan har du kanske själv inte fått uppleva det.

  Tråkigt med människor som sprider negativ energi.

  A-S fortsätt med din possitiva och glada blogg, och fortsätt att vara precis som du är….

  Kram från Nettisens

 19. IRENE <3 says:

  Vill inte skapa ngt drama, men jag menade bara på att skriva ett "tips" kan man väl göra om skor och kläder men inte om lilla Johanna.

  Alla tycker vi olika och vi får respektera varandra men jag anser att man ska inte skriva råd om ett barn till en person man inte ens känner. Jag tyckte att det var nedlåtande. Men skriver du att det inte var det så fine.

  Nu njuter vi av kvällen och ser fram emot morgon dagen.

  Kram
  Irene

 20. Anonymous says:

  Det är roligt att läsa om olika synpunkter om man skall ge råd eller inte…..jag ser kommentarerna som ett samtal…och man kanske säger till en vännina en sak och samma sak tycker jag man skall kunna säga här och att ge tips är väl helt ok!

  Och ang sova middag eller inte så finns det massor av föräldrar som inte vill att deras barn skall sova middag på dagis …..för de vill att de skall somna snabbt hemma…..och dagispersonalen får ta hand om små trötta baran som inte skulle behöva något annat än att sova meddiga men föräldrarna vill inte omgås med barnen på kvällen hemma utan vill de skall sova….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *