Carpe Diem!

Igår då jag var runt och plockade så kunde jag inte låta bli att titta in hos H&M och checka status på Lanvin. 5 min senare trippade jag ut med min favvo klänning i en påse. Perfekt! 🙂

Glad torsdag sweeties!

Jag var såååå trött på morgon och  jag kände direkt att min mage inte var helt på topp… Utan att gå in på några detaljer så kan jag säga at den är out of order… Kanske beror det på en kombination av att jag orat mig för Johanna och att jag är super stressad över att jobbet blivit lidande av hennes hemma-dagar…? Oavsett vad så hoppas jag att den blir bättre i löpet av dagen 🙂

Vi körde en soft start på Johannas dagisdag idag och jag körde henne till teatern så att hon skulle slippa den långa promenaden. Men det känns som att hon är fin form igen och det är fantastiskt!

Dagens julklappstips! Ewa Larsson har designat en ny Affordable Luxury kollektion för Lindex. Denna gång består kollektionen bl.a. av denna vackra kimono & underkläder.

Bäst jag kör på här nu för jag ligger minst sagt lite efter… Förutom att jag fick avboka Lindex turen så har jag även missat ett event hos Cosmo Beauty i veckan och ikväll har Moods of Norway lanseringsfest för sin nya klock-kollektion (!) …

Jag prioriterar sällan att shoppa underkläder så detta är ett område jag måste skärpa till mig på  😉  Köper du mycket undertøy?

Nej, nu jäklar fångar vi dagen tjejer och ger järnet!! Lyssna på den HÄR om du behöver energi. Music makes me happy! 🙂  oooops måste rusa till toaletten nu…

VaRmA kRaMaR i ViNtErKyLaN!

(-4,5 här idag…)

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Carpe Diem!”

 1. Johanna says:

  Mycket fina bilder! Jag är nog lite av en periodare. När jag väl börjar köpa underkläder kan jag köpa det på löpande band i 2-3 månader. Sedan glöms det bort och så köper jag inte på ett bra tag igen. Köper mycket utomlands då jag tycker att kvalitén i Sverige är dålig och priserna höga med tanke på den dåliga kvalitén..

 2. Josefine says:

  Skickar massa peppkramar och hoppas magen skärper till sig!

  Jag är ganska duktig på underkläder, men man borde absolut tänka till lite oftare. De ligger liksom oftast i skåpet…

  Hoppas du kommer lite ajour idag med jobb.

  Puss & Kram Josefine
  http://www.prinsessansdagbok.com

 3. Ms. Kidelin says:

  Hoppas du kommer ikapp jobbet, prestation då man har ett jobb man då man måste “deliver”. Samtidigt kan man ju inte rå för vad som händer i privatlivet. Krya på dej med magen.

 4. Tittade nyligen på den där bilden från lindex! Fint! Jag själv är usel på att prioritera underkläder! Kanske för att jag varit gravid den största delen de senaste 5 åren. 😉
  krya på dig!

 5. Vilken fantastisk kimono. Villha-tarmen suger det minsann i ;). kram Linda

 6. Nina says:

  Hej!

  Först & främst, TACK för en underbar blogg som jag läst i alla år =).
  Säkert är det stressen som slår ut din mage. Ett tips är att börja med dessa, de är kanon!! http://ebutik.halsokraft.se/templates/product.aspx?ProductGuid=276331

  Krya på dig! Kram från en trogen läsare =)

 7. Rebecca says:

  Hej fina Anna-Stina!

  Skönt att höra att din Johanna piggat på sig efter den otäcka hjärnskakningen, men tråkigt att din mage inte hade någon toppdag. 🙁 Men apropå magar, så kom jag på en sak när jag såg vitamindrickan i inlägget innan. Jag och min man har erfarit att vitamindrycker brukar kunna sätta lite fart på magen; att den blir lite tokig dagen efter. 😉 Det behöver ju inte ha varit det för dig, men ville bara dela med mig av erfarenheten.

  Hoppas du får en fin fredag!
  Kramar från Rebecca!

 8. Ullis says:

  Skönt att Johanna mår bättre så du kan försöka få undan så mycket jobb som möjligt innan semestern börjar 🙂

  (-9,7 här, mellan Sverige burr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *