CARPE DIEM!

Allmänt

Kära bloggvänner!

En av mina fina underbara vänner som har betytt mycket för mig och gjort mitt liv soligare har blivit en ängel… Människor som C växer inte på träd, hon hade ett hjärta av guld och var bara helt unik. Få har berört mig som henne och jag är heldig som har fått vara hennes venn.  I dag fylld jag av eftertanke och påmins om hur viktigt det är att vi verkligen fångar dagarna och gör det bästa ut av våra liv.  Vi har bara ett.  Och kära älskade C: jag hoppas du vet hur mycket du betytt för mig och hur glad jag är i dig. Jag kommer att bära med mig alla dina fina ord i mitt hjärta för resten av mitt liv.

LoVe!

P.S  p.g.a. att jag ska i begravning i morgon så har jag öppet butiken i dag kl. 13.00 – 17.00 och lördag kl. 11.30 – 16.00.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “CARPE DIEM!”

 1. fru Svensson says:

  Beklagar sorgen.
  Hoppas på sol i morgon för er skull.Kram

 2. Mimmi says:

  Beklagar sorgen !!
  StyrkeKramar till dig ♥

 3. Josefine says:

  Beklagar verkligen sorgen fina du. <3

 4. Mrs Sessan says:

  Beklagar sorgen Anna Stina <3

  Alla mina tankar till dig som förlorat en fin vän här på moder jord. Jag personligen tror ju hon finns vid din sida hela vägen resten av ditt liv, goda vänner lämnar aldrig varandra helt.

  Stora kramar till dig

 5. Viv says:

  Kondolerer, fine du.

  Klem!!

 6. Annica says:

  Så fint skrivet, kraaam!!

 7. M says:

  Beklagar sorgen! KRAM!

 8. Beklagar sorgen ♥ Bara så fint skrivet ♥Styrkekramar Rita ♥

 9. Therese says:

  Beklagar sorgen !!
  Kram till dig

 10. Stärkande kramar till dig!
  Beklagar sorgen….
  KRAM!

 11. Reidun says:

  Føler med deg!!! Det er så trit å miste noen som stod en nær….ja livet er skjørt og man vet ikke morgendagen!!!! Så vi må leve livet mens man kan og huske å si til dem man har kjær at man er glad i dem!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *