CARPE DIEM!

14322581_10153801360155796_2186738540551935710_n

Älskar Bjørg Thorhallsdottir. Har många tavlor av henne som jag köpt genom åren. Och jag älskar denna som jag såg på hennes insta på morgon.

Godmorgon mina kära bloggvänner! 

Luften gick tyvärr ur mig lite igår efter en riktigt tråkig kommentar…   och det stör mig, väldigt! Gaaaahhh… jag bryr mig verkligen inte om vad andra tycker, låter alltid skitsnack rinna av mig men då jag vet att det som skrivs kan beröra min dotter. Då får jag nog. Och jag blir enormt frustrerad över att det finns människor som lägger sin energi på att sitta och skriva dumheter på nätet.  Flytta fokus mot ditt eget liv istället. Vad är det som du önskar att du hade? Hur ska du i så fall få det? Vad krävs på vägen för att nå ditt mål? Gör en plan och följ din dröm för this is it. Vi har ett liv och det pågår här och nu.

Torsdag idag,  soooolen strålar över Casa Gizmolina och sent igår kväll kom plötsligt JIG hem och idag reser vi girls… Oh yes, vi har take off i eftermiddag och jag kan säga att det känns helt magiskt härligt! L.ä.n.g.t.a.r.! men först: packa!

Önskar dig all världens lycka och glädje på din livsresa och tusen miljoner TACK för alla fina kommentarer jag fått, de värmer enormt och det är de jag kommer att hålla mitt fokus på idag!  because the haters will always hate…  och jag har viktigare saker att tänka på.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “CARPE DIEM!”

 1. Annette says:

  Du er en fantastisk mor og jeg har aldri sett så kreative bursdager som dere ordner!!
  Du er til stor inspirasjon
  -Johanna er så heldig som har deg 🙂
  Rist av deg den negative kommentaren, den fortjener ikke din oppmerksomhet!
  Riktig god tur -gleder meg til å se hvor dere skal!!

 2. Lena says:

  Beundransvärt att du orkar efter flera drypande kommentarer.
  Det är med stor glädje som jag går in och läser din positiva och trevliga blogg varje dag. Fortsätt i samma stil så har du en trogen läsare för alltid 🙂
  Önskar er en trevlig tripp !
  Ser redan fram emot nästa inlägg.
  Ha en fin dag med dina kära 🙂

 3. Ida says:

  Et torsdags tips til deg som er like glad i fine gaveposer som meg, nå med tassels på lagerhaus 🙂
  http://www.lagerhaus.no/pakker-gaver/innpakking/gaveposer/presentpase-tassel-rosa

 4. Åsa says:

  Ta absolut inte åt dig av det negativa och jag hoppas att Johanna kan ta det på rätt sätt och förstå att det finns avundsjuka och negativa människor som bara ligger i vassen och väntar på att hugga. Usch och fy vilka energitjuvar!
  Ni är ju ett sånt fantastiskt radarpar du och Johanna… som pysslar och donar som andra mammor och döttrar bara kan drömma om…herregud jag önskar att jag var lika kreativ! Ha en underbar dag!

 5. Härligt med take off!
  Ha en trevlig resa.
  Kram Titti från soliga Umeå

 6. desssan says:

  Man ska inte behöva be om ursäkt för att man har möjlighet att ge sitt barn det där lilla extra. tänk så här….det kanske finns dom som aldrig skulle haft möjlighet att varken kunna åka limousine lr gå på leos lekland men får chansen att göra det då ngn kompis bjuder till kalas! Var tacksam för den stunden,sen handlar det inte om vem som har dyrast kalas utan man kan ha väldigt roligt för en liten peng också bara sällskapet är rätt och vilken inställning man har! Oj blev kanske svammel men jag kände att jag måste få skriva nåt haha

 7. <3
  Hoppas att ni får en alldeles underbar dag och resa!
  Många kramar

 8. Sofie says:

  Men uff, jag tycker alltid din blogg varit ganska förskonad ifrån otrevliga kommentarer … Försök fokusera på det positiva, folk är bara avundsjuka 🙁 Kram!

 9. Pia says:

  Önskar er en härlig resa vad det nu bär av men har förstås mina aningar att slutmålet är väster ut.

  Önskar en extra trevlig helg !

 10. Åh- läste kommentaren nu och jag förstår att det blev droppen som gjordes TT det rann över! Avundsjuka kallas det!
  Och vadå “synd om andra föräldrar” – hur nedvärderande är inte det mot de andra föräldrarna då?! Som att de skulle vara sämre föräldrar?!

  Vi har haft både trollkarl, Leklandskalas, hyrt en 4H-gård (kan varmt rekommenderas, SÅ kul!), hyrt in en gymnastiktjej som lärde ut akrobatik och en ansiktsmålare…ja, typ allt utom en limmo 😉
  Och jag tror och hoppas att alla föräldrar tycker det är kul att deras barn får göra ngt roligt- förr när jag var själv med min son (då var jag 23år och student) så var jag SÅ TACKSAM när han blev bjuden på kalas! Han hade så himla roligt och fick göra roliga saker som jag inte alltid kunde unna honom/oss att göra! Sen hade han då ett “vanligt kalas” med saft och hembakade bullar och jag hade aldrig en tanke på att jag var sämre för det?!?!
  Nu när vi kan “tar vi ut svängarna” lite mer och hoppas att det kanske är ngn dagiskompis som blir glad av det, precis som vi blev då!

  Jag har själv fått otroligt många elaka kommentarer sen jag började blogga, på bara någon månad har jag mottagit mer hat än under hela mitt liv! Och jag förstår inte hur man kan störa sig så på ngt som ngn skriver? Läs inte då, liksom! Jag är inte heller ngn som bryr mig men ibland träffar det rakt i hjärtat- speciellt när det handlar om ngt med ens barn (jag visar inte mina barn i bloggen, dels är det en nischad blogg om skolan och dels vill jag inte- fick då en kommentar från ngn som (antagligen) låtsades känns mig och skrev typ “jag förstår att du inte vill visa dina barn för de är så fula”- alltså vem skriver så?! Om barn?!?! Man blir både ledsen och mörkrädd! Vart är världen påväg?!?!)

  Oj- nu tappade jag helt bort mig i kommentaren känner jag…egentligen ville jag bara ge dig en stor kram och skriva att du är helt enastående!
  Och du, jag har sparat ditt inlägg som inspo inför mina tjejers kalas som är i februari 🙂

 11. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Min 7-årige (snart 8) son har satt upp en lapp på sin dörr där han skrivit “om ni har inget snett och seja eller om jag är på dolikt humör så kan ni gå härifrån” och det ligger SÅ mycket i det. Han är klok min lille kille.
  Jag har sagt det förr och säger det igen, du gör ett fantastiskt jobb på ALLA plan. Din blogg är ett lyckopiller och har varit det för mig i över 8 år! Och jag är så tacksam för allt du delar med dig av, högt och lågt, och det är så skönt att slippa se samma bilder som “alla” andra bloggerskor visar upp. Det är så mycket samma samma på andra bloggar och det är så opersonligt och fantasilöst.
  Men som flera andra skrivit, be inte om ursäkt för att du inte lagt ut bilder och inlägg i tid. Herregud, det kommer när det kommer och vi tycker lika mycket om det om vi får vänta en dag. Den som väntar på något gott…

  Hoppas ni får HÄRLIGA dagar i Oslo! KRAM på er

 12. Tina says:

  Hei!
  Slike kommentarer hører ingensteds hjemme synes jeg, og jeg skjønner godt du ble trist av den.. Enhver familie må få gjøre det som passer seg best! For noen år siden var jeg fast leser av bloggen din, og likte den veldig godt.. Helt til du publiserte et innlegg om at det gikk rykter om skilsmisse hos det norske kronprinsparet.. Det synes jeg ikke hørte hjemme i den feel-good oasen din blogg var, og sluttet dermed å lese bloggen på fast basis.. Helt til jeg tilfeldigvis tittet innom for en stund siden, og leser at du er lei deg for kommentarer du har fått på deres livsførsel..på samme måte som sikkert andre ikke setter pris på at det skrives rykter om skilsmisse i sine familier, kongelige eller ei. Fortsett med de inspirerende innleggene dine, de liker jeg kjempegodt.

 13. Jag försöker tänka att folk inte alltid förstår hur det låter i deras mejl, att de kan uppfattas som elaka. Jag vill inte tro att det finns människor som är ogina, elaka och inte önskar alla gott. En del vill nog bara få uppmärksamhet.

 14. Jessica says:

  Stor grattiskram på din födelsedag idag.
  Hoppas du har en fantastisk dag i Oslo <3

  //Jezza

 15. Camilla says:

  Många grattiskramar på födelsedagen. Njut din dag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *