CARPE DIEM GIRLS!

Allmänt

Dagens reminder: Lev här och nu.

Sweeties !

Då är plötsligt den nya dagen och de nya möjligheterna här !  Feels amazing!!! 🙂

Solen strålar över slottsparken utanför mitt fönster och nyhetsmorgon (svenska TV4) rullar på TV´n och vilken härlig kemi Tilde & Peter har!  jag blir glad av att se deras glädje på morgon.  De verkar ha så kul på jobbet och det tycker jag att du och jag också ska ha i dag. Vi bestämmer oss för det! eller hur?

Så – jag önskar dig en riktigt K.U.L. dag fylld av solsken & happiness ! 🙂

Och wow, nu ringde de och sa att min leverans är utanför butiken om 10 min så: got to go !

Detta team kickar igång mina dagar på ett härligt sätt ! Love Nyhetsmorgon! och såg du föresten Jennys nya program igår kväll? 

Nu kööör vi girls !!!! Pepp, pepp !!  🙂

PuSs !

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *