Carrie´s premiär!

Allmänt


Favorit tjejen på premiären av filmen vi alla längtar efter…

Phuket tisdag kväll kl. 23.35.

Min lilla darling har helt nya rutiner sedan några dagar tillbaka och somnar jätte sent… runt 22… och i kväll somnade jag – som alltid – med henne och vaknade nyss… så nu är jag klar för lite bloggning innan jag hoppar i säng igen 🙂

Har ni sett hatten underbaraste "Carrie" hade på sig på premiären av sin fim?

De kallar den "love it or hate it"…. och det förstår jag för den är ju helt speciell 😉  Jag kan säga att det är ju tur att det inte blåste lika mycket där på röda mattan som det gör här i Phuket nu för då hade hon ramlat baklänges 😉

Jag tycker att det är sååå kul att hon valt GRÖNT på premiären för det är en av mina favorit färger. och klänningen är riktigt fin även om jag ´kanske hade förväntat mig något "mer"…  Fast å andra sidan är ju hatten en suprice så något mer än den hade ju blivit too much 😉

Nu TOK LÄNGTAR jag till jag får gå och se filmen!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Carrie´s premiär!”

 1. Celine says:

  Hatten var väl kanske sådääär 😉

  Men jag gillade klänningen 🙂

 2. kickan says:

  själva hatten som sitter närmast huvudet måste jag säga att jag tycker ser ut som hatten på ett ekollon.. eller? hmm…

 3. Speciell hatt… Jag håller med kickan om att den ser ut lite som ett ekollon.

 4. Dilan´s says:

  hon är jättefiin

 5. Mille says:

  Hatten var ganske spesiell, men kjolen var super-søt:-) Da jeg så dette bildet av SJP tidligere i dag, tenkte jeg på deg. Men selvfølgelig hadde du jo sett det;-)

  Jeg kan nesten ikke vente til filmen kommer til Norge!

  Ha en super kveld:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *