“Carrie” klänning!

Allmänt

168397-851

Den här underbara "Carrie" klänningen (kjolen) shoppade jag på Zara här i Oslo i fredags. I love it!!! 🙂 Och priset var helt galet billigt… 549nok!! 🙂 Den ser helt klart ut att kosta MYCKET mer.!

Om du ska på fest snart så är detta mitt bästa shopping tips just nu! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to ““Carrie” klänning!”

 1. Helena says:

  Åh, vilken prinsessklänning =) och Carrie såklart 😉

 2. Gud vilken underbar klänning! Du kommer ju att bli en riktig prinsessa i den där klänningen! Har du köpt den till nåt speciellt tillfälle?
  Imorgon bär det av…åker till Jönköping imorgon bitti för att gå på upprop på tisdag. Åter hemma på tisdagkväll. Och sen jobbar jag resten av veckan och sen börjar verkligheten…skolan börjar på måndag 27/8. Håll tummarna nu! =) Måste hinna med en massa shopping innan dess, måste bl annat skaffa en stor spegel, en skrivbordslampa, ja allt jag behöver där nere i Jönköping.
  Kramisar från oss!!!

 3. Amistres says:

  Vilka godisbitar 🙂

 4. evelina says:

  åh, den vill jag med ha!

 5. AnnaStina says:

  Helena-
  Ja mer prinsessig än så här kan nog inte en klänning bli faktiskt 😉 Underbart! 🙂
  Mamma till två små pojkar-
  Jag tänkte att klänningen kan passa på min prinsessas 1års kalas för den dagen ska vi ju vara hur prinsessiga som helst 🙂
  Vi firar henne & mig samtidigt en gång i september…
  Vad spännande vecka du har framför dig nu! 🙂 Vilken väska blev det föresten att du shoppade?? undrar nyfikna jag.?
  och så super kul att få inreda ditt nya Jönköping hem! Var ska du shoppa interiör sakerna? Ikea? Jag önskar dig stort LYCKA TILL med allt! 🙂 Kram! 🙂
  Amistres-
  Ja, sånna här klänningar är äkta godis! 🙂

 6. Hmm, jag har ännu inte köpt väskan, ska ut o shoppa på stan efter lunchen så jag tror att det blir en stor dyr sak från Zara för ca 1500-1700:-, lite för dyr för att vara “bara” Zara men snygg var den, fanns både i brunt o svart men jag tror att jag väljer den svarta. Känns att den passar till fler skor och ytterkläder, lättare att matcha helt enkelt =) Ingen aning faktiskt, lampan får jag nog köpa på IKEA men spegeln vet jag inte var jag kan hitta, vill ha sån där ungefär 20 x 30 cm som kan stå på bordet.
  Ni kommer att bli såååå prinsess-fina !!!!!

 7. nicole says:

  Älskar klänningen!! Åh så fin den var!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *