CASA GIZMOLINA…!

Allmänt

Happy lille lördag mina kära bloggvänner! 

Idag så är det plötsligt kallare här uppe i norr så det passade perfekt att jag körde lite snöskottning på terrassen igår då solen strålade och snön var så där fluffigt mjuk.  Sen blev det familjemiddag hemma hos min älskade mamma och H på kvällen. Så gott & trevligt! och jag passade på att “göra påsk” hemma hos mamma och det är verkligen något speciellt att dekorera påskris tycker jag. Det skapar en tydlig känsla av att våren är i sikte och påskriset fyller dessutom tomrummet efter att julen packades bort.

Och idag onsdag och lille lördag och min to do list är packed eftersom mina Luleå dagar för den här gången börjar att gå mot sitt slut så jag lämnar er med några väldigt spontant knipsade bilder här hemifrån Casa Gizmolina som är totalt ostylade. Ibland är det skönt med sånt också…!

 

Jag sitter här vid köksbordet och bloggar just nu… och det där vattenglaset, det får Gizella nytt fräscht vatten i varje dag för hon dricker helst från glas. Någon som har katt som känner igen sig i det? 

 

De små husen har åkt ner i källaren nu… de var de sista juldetaljerna som var kvar.  Men alltså alla vaser som man har till alla olika blombuketter… Det tar aldrig slut. Ha,ha. Jag läste någonstans om att man alltid ska ge bort blommor med vas p.g.a. att det är så hopplöst för mottagaren, speciellt om det är mitt i en fest / stor bjudning, att hitta rätt vas annars.  Själv har jag nu, då vi inte är här i Luleå lika mycket, placerat alla vaser här, i mitt favorit skåp i vår “lounge”. Enklast så.

 

Min älskade Gizella.. Hon är verkligen med mig hela tiden överallt och vi sover ihop hela nätterna. Så mysigt! Och alltså inte ofta du ser opuffade kuddar hemma hos mig men blev en väldigt spontan fotografering då det plötsligt blev ett “kodac moment” när G satte sig där.. 

 

På köksbänken just nu… Jag är igång med att fixa påskpresenter och kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska gå för rosa eller gul korg + ägg? Egentligen så är påsken 100% gul för mig, tycker att det är mest klassisk påsk. Men så älskar jag ju rosa också… Det ska inte vara lätt, ha, ha.   Vad hade du valt? Rosa eller Gul ? 

 

Önskar dig en magisk dag fylld av positiv energi!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

52
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “CASA GIZMOLINA…!”

 1. Lena says:

  Väljer gult (och lite rosa ).
  Och ja, vår katt dricker vatten från glas också. Och glaset står på köksbänken, inte golvet tillsammans med matskålarna. Så tokigt

  • gizmolina says:

   Våra katter alltså… de vill vara lite mer som oss när det kommer till det där med var / hur man dricker sitt vatten. Jag har glas till Gizella både här och där men då vi äter middag, då ska det drickas ur likt glas som oss andra , med guldkant. Ha, ha.

   Önskar dig en magisk dag Lena!

   Kram! 🙂

 2. Berit Røsten says:

  Rosa er fint, men velger helst gult til påske
  Her kan vi ikke la vannglass stå fremme, da er katten vår der med engang og drikker, selv om hun har sitt eget Katter altså
  Ønsker deg en strålende dag ☀️☀️☀️

  • gizmolina says:

   Ha, ha våra katter alltså… De älskar verkligen att dricka ur glas! Så kul att höra att vi är fler som har katter med speciella “dricka vatten önsk” . Och jag är enig i att gult är no.1 till påske !

   Önskar dig också en strålande dag fylld av happiness!

   Klem! 🙂

 3. LLA says:

  Både gult och rosa är fint. Hur löser ni det med katten när ni är borta?

  • gizmolina says:

   Tack för omtanken kring vår älskade Gizella. Vi ser alltid till att hon har det väldigt bra då vi reser.

   Önskar dig en riktigt fin dag fylld av positiv energi !

   Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *