CASA GIZMOLINA PHUKET.

Allmänt

Vi har en öppen planlösning mellan entré / kök och vardagsrum och dörren ni ser till vänster i bild är entrén. Rummet som ni ser lite av är vårt gästrum och den är sänghimmeln har jag fått hjälp att laga med hjälp av bilder från den sänghimmel som var på vårt rum på Evason Resort i Phuket. Själva moskitonätet är shoppat på Evason (det hotellet finns tyvärr inte kvar i Phuket längre). Tavlan är minnen från då vi hade vår paus där nere i 6 månader.

begäran kommer här bilder av de nya lamporna som ä.n.t.l.i.g.e.n. kom upp nere i Casa Gizmolina Phuket. Jag köpte dem för ett par år sedan så ja, det var verkligen på tiden att vi släpade med oss dem ner den här gången och jag blev riktigt nöjd över resultatet.  Lamporna kommer föresten från IKEA.

Vi hade fina vänner på middag en av de sista kvällarna. Det är SÅ härligt att sitta där ute på terrassen under takfläktarna på kvällarna. Love it!

Nu är vi girls hos frissan. Lilla J sitter med sin i-pad och tittar på Hanah Montana och jag har håret fullt av folie för nu ska äntligen min fula utväxt bort.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “CASA GIZMOLINA PHUKET.”

 1. Helen says:

  Lampene passet helt perfekt der, syntes jeg, nesten sånn at jeg tenkte de ikke passer i norske hjem…hehe

  Leier du forresten ut denne leiligheten?

  • gizmolina says:

   Jag är faktiskt helt enig ! de passar klart bäst i Phuket 🙂 Vi leier ut lägenheten till vänner / vänners vänner etc men har ännu inte lagt ut den på typ Finn eller Blocket… Men vi funderar på att starta upp med mer utleie nu eftersom vi tyvärr inte kan vara där lika mycket efter att Johanna börjat skolan. Klem !

 2. Hvor bor du flot og ikke mindst hyggeligt. Dejligt at se nogle billeder fra din super, super lækre lejlighed. Tænk at bo MIDT i byen, liiige op til Slottet og med en smuk terrasse med udsigt til træer og græs!!!!! Så fint. SÅDAN VIIIIIIIIL jeg også bo 🙂
  Knus
  Jeanette

 3. Nå, så var det jo liiiige at jeg havde taget fejl 🙁 Billederne er jo fra din lejlighed i Phuket 🙂 Den havde jeg jo ikke lige fanget.
  Nå, men SUPER FLOT OG HYGGELIGT er det alligevel.
  Og jeg elsker stadig din lejlighed MIDT I BYEN :-)og indretningen passer liiiige præcist til en prinsesse som dig 🙂
  Knus
  Jeanette

 4. Carina says:

  Heeeej! Vad fint ni har det! Nu börjar det närma sig våren och sommaren då är jag på jakt efter en sån fin väska som du har där på väggen med silver på. Vart hittade du den? Tack för en fin blogg! 😀 Carina

  • gizmolina says:

   Tusen tack för fina ord Carina! Och så kul att du sitter och tittar tillbaka i mitt bloggarkiv ! 🙂 Väskan kommer från Tine K Home , shoppade den i somras . Hoppas att du får tag i en ! Jag köpte föresten min hos Home & Cottage här i Oslo.

   Önskar dig en fin tisdag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *