CATCH BEACH CLUB.

Catch Beach Club torsdag 26 december. Min klänning kommer från Melissa Odabash

Ett av mina absoluta favorit ställen i Phuket är utan tvekan Catch Beach Club uppe på Surin beach. Jag ä.l.s.k.a.r. att vara där! och därför var det självklart att vi skulle chilla där med god middag en av våra sista kvällar. Och Johanna älskar också att vara där för hon kan shoppa bling-bling saker på stranden (nej, vi snackar inte smycken, utan blinkande hårdiadem / snurrande armband etc. Very thai style.) + att det ofta är show så det händer mer här än på en vanlig restaurang.  Och själv älskar jag närheten till havet, den s.n.y.g.g.a. miljön, den sköna musiken (klicka och lyssna!) , den underbara maten och ja, hela atmosfären… jag skulle kunna hänga där varje dag… !

Deras dessert bord är alltid helt amazing och min favorit är utan tveckan chokladdoppade jordgubbar.

Och mitt i allt så tittade min vackra vän Terece förbi. Såååå mysigt! 

Hörde jag bubbles? 

Kul med lite show mitt i maten.

Åhhh som jag l.ä.n.g.t.a.r. tillbaka…!

Kategori: Allmänt, Mina Phuket tips!, Thailand 2013 | 10 Comments

10 responses to “CATCH BEACH CLUB.”

 1. Marlen says:

  Snygga örhängen! Märke? 🙂

 2. Angelica E says:

  Hääääärliga bilder som alltid och jag förstår att du längtar tillbaks igen!!! Du är en riktig strandloppa – precis som jag! Fast jag äääälskar snön och vintern också. Vi har haft så många år med sol, bad och palmer så just nu är det vinter och massor med snöbollskrig, pulkaåkning och vinterboots som jag längtar efter. Men snart, snart är det dags för en månad i solen 😀 Man kan ju alltid ha både och, eller hur?!?

  Massor med kraaaaamar och hoppas att du får en härlig start på denna nya lill- lördag, sötaste miss G!

  Angelica

  • gizmolina says:

   Tusen tack för din härliga kommentar Angelica! 🙂 Ja gud som jag älskar stranden ! att ligga där och blicka ut över havet är den bästa feelgood jag vet… det är då jag tankar mest energi… Love, love, love it ! Men jag förstår att du saknar snö eftersom du bott i sol och värme så länge och precis som du skriver så är det ju underbart att få både och!

   Önskar dig en magisk dag och en festlig lill-lördag kväll! Kram!

 3. Jonss says:

  Åh, det var ju där jag o Johanna dansade 😉

 4. Anna says:

  Å längtar till Thailand när jag ser din fina bilder.
  Kram Anna

 5. Anita says:

  Vilken snygg klänning! Så snyggt mönster när an ser den nära. Förstår att du längtar tillbaks till Thailand, det är så mysigt där nere. 🙂 <3

  • gizmolina says:

   Tusen tack Anita! 🙂 Klänningen är en favorit! Och ja, det är verkligen hur mysigt som helst i Thailand så jag hoppas att vi snart är där igen…

   Happy new week! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *