CATCH BEACH CLUB…!

Allmänt

Let’s go back to Thailand! för idag lyser solen med sin frånvaro här i Oslo så ett bildregn från en magisk dag i Phuket blir perfekt att drömma sig bort i nu…  Vår första vecka i vårt hem i Thailand så var det fokus på jobb och skola men på fredagen startade även vi påsklovet så det firade vi med att ta en tur upp till vår favorit beach club: Catch Beach Club lördag morgon. Det blev en helt perfekt start på lovet!

 

Lördag 23 mars runt kl. 10. Vi var tidigt ute, en helt time innan Catch slår upp dörrarna kl. 11 vilket var helt perfekt för då kunde vi passa på att knipsa en hel del bilder…

 

….innan det blev fullt med människor på beachen.  Och TACK och LOV för att Bangtao Beach inte hade invaderats av solstolar. Oh my, jag var sååå rädd för att vi skulle mötas av samma syn som den på Kata Noi Beach men här var allt sig likt viket jag är otroligt tacksam över. 

 

 

 

 

 

(uppdaterar inlägget under kvällen då jag har tar pauser i fixandet av klädkaoset)

 

Önskar dig en magisk afton!

Love, Miss.G.

34
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “CATCH BEACH CLUB…!”

 1. Christina says:

  Vi har varit många gånger i Thailand och då bott i Phuket vid gränsen mellan Kata Beach och Kata Noi, första gången var när tsunamin kom. Reste tillbaka 8 år efter tsunamin och då fanns det solsängar på båda stränderna. Efter sista gången tog man bort alla solsängar och alla små strandserveringar. Då beslutade vi oss för att aldrig mer åka dit för vem vill sitta eller ligga på en badhandduk och bära med sig en solstol på semestern.

  • gizmolina says:

   Tusen tack för att du delar din historia Christina. Sätter stor pris på det! Ja, det blev verkligen en stor omställning för alla som turistar i Thailand då samtliga solstolar försvann från beacherna. Jag gillade inte det jag heller! för precis som du skriver: vem orkar bära med sig en solstol + parasoll då man har vacation ? Men som tur var så kom det tillbaka lite stolar efter något år och det var helt perfekt! Men nu – den här gången – så var det hysteriskt. Det var mer stolar än sand på stranden… oh my… Så – ett mellanting, så som det var från starten, vore bäst. De thai vänner som vi pratade med sa att The Goverment skulle komma på besök strax så förhoppningsvis så är vi snart tillbaka där vi var… Och då hoppas jag att ni får lust på Thailand igen för det är ju så otroligt härligt där !

   Önskar dig en magisk weekend fylld av feelgood !

   Stor kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *