CATCH BEACH CLUB.

Allmänt Mina Phuket tips! Thailand 2013

Bättre after beach än så här blir det inte.

Dagarna flyter verkligen ihop här nere så jag kommer inte ihåg exakt vilken dag vi var där… men “häromdagen” var vi i alla fall på Catch Beach Club uppe i Surin och tokmyste med bästa Jonas & Eduardo.  Jag åkte upp med killarna redan runt lunch också chillade vi på beachen fram till att mina J kom upp och gjorde oss sällskap till middag.

Och det var ju påskafton och allt kom jag på nu !  så – det var easter  buffé och hur fullbokat som helst. Jag är i vanliga fall inte alls speciellt glad i buffé men den på Catch är i en klass för sig så den jag kan varmt rekommendera !  Jag hade varit där tidigare så jag visste vad jag tog med mina vänner på 😉

Oh yes, det dök upp ett par som satt där och åt middag på kvällen. Antingen så måste ju killen ha varit ute efter att imponera på sin dejt….eller – så kanske de hade gift sig den dagen? Oavsett så var det ju hur romantiskt som helst. (men inte så privat, för alla vi som satt och tog ett glas after-beach såg rakt på dem… 😉 

Very thai 😉  och min kvällens var min favvis Cabezo från Chill Norway.

Min absoluta favorit dessert = choklad-doppade jordgubbar. Mums !!

Johanna är sååå glad i Jonas !  och Jonas är fantastiskt snäll med Johanna.

Plötsligt upptäckte jag en fest längre bort på beachen så vi gick dit för att kolla läget.  Det visade sig att det var invigning av en helt ny beach club  (Diamond beach club) rödamattan var utrullad och och mängder av vackra människor minglade runt så vi gick in och tog en titt…

…och det första vi möttes av var en snygg kille som glittrade.  Oh la la … 😉

Sen blev Johanna fotograferad av sååå många mingelfotografer och sen hände det coolaste av allt !

En TV-kanal kom fram och frågade om Johanna kunde säga ” I love X- chanel” ? (kommer tyvärr inte ihåg vad den hette, ska kolla upp det…)  i kameran och klart hon ville det !  Alltså detta är något hon pratar om typ nästan varje dag.  Hon älskade det !

My little TV-star.  😉  som har på sig finaste klänningen från Soup Store.

Om vi bodde närmare Surin så skulle jag hänga på Catch hur ofta som helst. Ä.l.s.k.a.r. stället ! Men tyvärr ligger det ca 45 min med taxi från oss så det blir inte att vi åker upp dit så ofta. Det gör att jag njuter extra mycket när jag väl är där så den här kvällen är en av de bästa från våra veckor här nere. Och om du ska resa ner hit så bara måste du ta en tur dit.  Stället är som sagt FAB !!!

Nej, nu måste jag sova så jag orkar ligga i en solstol hela dagen i morgon…  hårt liv ! 😉

GoDnAtTkRaMaR!

Kategori: Allmänt, Mina Phuket tips!, Thailand 2013 | 4 Comments

4 responses to “CATCH BEACH CLUB.”

 1. Titti says:

  Åh så underbart det ser ut……har bokat en natt på Twin Palms…..som vi ju avslutar vår Thailandsresa i höst några dagar i Phuket.
  Rummen där man går direkt ut i poolen är ett måste….
  Catch Beach Club speciellt om kvällen är magiskt…om det inte börjar ösregna som det gjorde senast vi var där!
  Kram Titti

 2. Cecilie says:

  Jeg har også vært på catch. Helt fantastisk! Kos deg videre på ferie. Følger deg både her og på Instagram 🙂 klem.

 3. susan says:

  Ser helt fantastisk ut! Kos dere masse:-)

 4. Norsk leser says:

  Hei!
  Skal snart til Phuket, og er veldig nysgjerrig på været der nede nå!
  Har hørt at det skal regne mye, og være mest overskyet, og lite sol.
  Det visste ikke jeg før jeg bestilte tur! 🙁 Så siden du er der nede, hvordan er været? 🙂

  Kjempe fin blogg og flotte bilder, ser ut som dere koser dere!

  Hilsen fra Norge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *