Change of plans !


Snön ligger kvar men det är mycket mildare ute idag. Härligt ! 🙂

Det blev ingen Sverigetur för mig idag för jag insåg att jag måste prioritera att jobba och min kära vän Josefine räddar mig genom att låta mig köpa 2 paket med välling av henne. (TUSEN MILJONER TACK darling !!! You made my day BIG TIME !! 🙂  Sen ringde min mamma också och förbjöd mig att köra iväg för hon tycker att jag borde ta det lugnare och mammor brukar ju ha rätt så jag lyssnade på henne 😉

När man ser den här bilden så kan man nästan tro att jag är packad & klar och på väg till Phuket ? Men så är inte fallet, inte riktigt ännu. Det är en koffert fylld till bredden med underbara Maileg kaniner, apor etc som jag returnerat efter lån. De kom direkt från Danmark till mig och ska snart presenteras på interiörmässan. Men om jag fått välja så hade de stannat kvar här hos oss… 😉

Jag önskar dig en FABULOUS FREDAG och här kommer dagens :

"Följ ditt hjärta och ha kul på vägen."

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Change of plans !”

 1. jessica says:

  Finns det inte välling att köpa i Norge? Eller är det en viss sort som du köper? Verkar omständigt att åka till Sverige för att handla välling. Sverige-Norge tur&retur, hur lång tid skulle det ha tagit för dig idag isåfall?

 2. mini says:

  skön fredag till dig och härlig helg! mini

 3. Josefine says:

  Tanken var att du kunde låna den alltså inte behöva köpa den =) TACK för allt fint, allt var helt perfekt Nu ska jag hoppa i säng TRÖTT men lycklig!

  KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *