Change of plans.

Allmänt


Försök att se det positiva i det negativa ! 🙂

Precis när jag skulle gå ut genom dörren blev mitt möte framflyttat ett par timmar så nu ska jag ta tag i lite annat "smått & gott" innan jag kör iväg. Det regnar i Oslo nu så det känns riktigt skönt att sitta inne  🙂


Efter regn kommer solsken…

Jag sprang precis ner till postlådan för att se om Kuriren kommit så att jag får se reportaget från lördagen men det hade inte kommit . Posten tar ofta låååång tid… speciellt mellan Sverige & Norge… Men då har jag något att se fram emot imorgon istället !

NJUT din dag och kom ihåg att ALLT är möjligt, vissa saker tar bara lite längre tid.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Change of plans.”

  1. Anonymous says:

    Det gilalde jag… I´m possible! Kanonbra! Måste jag tänka på mer ofta tror jag. 🙂 Ha en underbar kväll med dina blader! Måste ut och köpa Kamille Mor och Barn (bor i Drammen 😉 och se ditt reportage 🙂 Spännande! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *