Change of plans.


Oss nyss på Johannas rum. Jag har linne/singlett från By Malene Birger och topp från Splendid, till det jeans från Forever 21.

Den här dagen blev verkligen inte som planerat men så är det då man en sjuk tjej hemma att ta hand om… Sova vill hon som sagt inte alls och precis när vi skulle göra oss klara för att gå ut så kom jag på att nej, vi blir hemma, för om hon är vaken hela dagen nu så betyder det att hon somnar tidigt i kväll och det är bättre.

Nu ska vi mysa med glass ! 🙂

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Change of plans.”

 1. Anja says:

  Har läst din blogg ganska länge utan att egentligen kommenterat men efter att i natt t.o.m ha drömt om att jag träffade dig så känner jag att det är på tiden 😉 Vill framförallt tacka för att du varje dag delar med dig av ditt liv, du är verkligen en glädjespridare och jag kan ärligt talat säga att jag aldrig lämnat din blogg utan ett leende på läpparna! 🙂

  Extra kul att läsa om Oslo eftersom jag själv bott där men jag tycker egentligen om allt! Självklart är det roligt att se så mycket bilder och Johanna tycks bli sötare för var dag som går! 🙂

  För övrigt så ska jag resa till Thailand tillsammans med familjen i december och vi kommer att spendera ungefär en vecka i trakten kring Phuket. Har du några tips när det gäller shopping, fina stränder eller annat som du vill dela med dig av så får du hemskt gärna göra det!

  Jag önskar dig och Johanna en fortsatt trevlig dag!

 2. älinpälin. says:

  mm.. äta glass. Vad glassigt!! ;P

 3. Sara says:

  Hoppas Johanna blir frisk snart, min mamma brukade alltid säga till mej när jag var sjuk att sömn var den bästa medicinen och det är SÅ sant! Min dotter är tyvärr inte lika lättsövd när hon är sjuk, hon ligger mest i soffan och bara finns till!

 4. Vilket härligt rum:) Tråkigt att hon är sjuk men det är ändå mysigt på nåt vis!!

 5. Isabella says:

  Vilket rum!!! Ser fantasktiskt ut!!!!

  TAKE CARE

 6. Jossan says:

  Söt bild 🙂

 7. Erica says:

  Otroligt gullig unge:)

 8. Geccod says:

  Hoppas hon blir frisk snart. Gott med glass! 🙂

 9. elina says:

  Hejhej =) jag är en tjej som bor i sverige och jag är snart 17 år och jag bara älskar din blogg:) jag tänker jämt att jag också vill bli en sån mamma som dig när jag blir äldre och skaffar barn! men nånting jag inte har förstått eller läst är var du jobbar? fortsätt i din stil, du är superbra!

 10. Lisa says:

  Haha, gud va ni skämmer bort lilla Johanna. Jag vill också ha mitt namn på väggen! 😀

 11. Madeleine says:

  Hoppas hon blir frisk snart! Fin bild:)

 12. Renée says:

  rummet är verkligen jättefint. Möjligen lite väl rosa för min smak men det finns ju en "rosa tråd" iaf 😉 Tapeten är jättemysig tillsammans med bokstäverna "Johanna"!

 13. Josefine says:

  Så FINA bilder du lagt ut idag vännen! Hoppas bad och läggning gått bra så du får en soft kväll. Du är så värd det. Jag har förresten hela tiden trott att Blogaward är denna vecka haha. Puss!

 14. Fy faaaaaaaan va fint rum! Jag blir nästan arg.

  Min flickas rum är också superfint men man vill ju ändra hela tiden.

 15. Anonymous says:

  Nydelig rom! Hvor har du kjøpt bokstavene på veggen?

 16. Heidi says:

  vilket underbart prinsessrum!

  … jag är avundsjuk, hehe.

 17. Joss says:

  Åh jisses, jag har aldrig sett ett finare flickrum!! 🙂 Så underbart! Och ojojoj vad inspirerad jag blir!

  Ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *