Chatt pågår här kl.18-19!

Allmänt


Jag igår på väg ut på middag på resorten.

Phuket kl. 22.55, tisdag kväll.

Från kl. 18.00 svensk / norsk tid sitter jag här och chattar med er i detta inlägg så det är bara att skriva kommentarer!

Jag måste dock reservera mig för att internet kan sluta fungera och att Johanna kan vakna så om jag plötsligt bara försvinner så vet ni varför.

Välkommen att skriva till mig! 🙂

Kategori: Allmänt | 54 Comments

54 responses to “Chatt pågår här kl.18-19!”

 1. Linda says:

  Måste sæga att jag gillar din blogg! Tittar inom varje dag och drømmer mig bort. Ær så fint att se att du njuter av livet. Hur længe har du bott i Oslo och vad var det som fick dig hit? Kan du tænka dig att flytta hem till Sverige igen?

 2. Linda says:

  Måste sæga att jag gillar din blogg! Tittar inom varje dag och drømmer mig bort. Ær så fint att se att du njuter av livet. Hur længe har du bott i Oslo och vad var det som fick dig hit? Kan du tænka dig att flytta hem till Sverige igen?

 3. AnnaStina says:

  Hej Linda! Vad glad jag blir när jag läser att du gillar min blogg. Tack! 🙂 Jag har bott i Oslo i ca 8 år och det var kärleken som fick mig dit. Jag har varit gift med en norsk mann före jag träffade JIG. Jag kan ABSOLUT tänka mig att flytta tillbaka till Sverige för borta bra men hemma bäst 😉 Kram!

 4. Cecilia says:

  Oh skoj! Hmmm. Hur kommer det sig att JIG väljer att hålla sig anonym här? Kan tänka mig att jag inte är den enda som är nyfiken på vem han är 🙂

 5. Ville bara kika in och säga tack för alla inspirerande inlägg. Det är så kul att vi får följa med i ditt liv. När reser du och Johanna tillbaka till Oslo? Kram!

 6. AnnaStina says:

  Hej Cecilia! Haha, nej du är absolut inte ensam om det 😉 JIG önskar inte att medverka i bloggen pga business. Han tycker att det kommer upp tillräckligt mycket på google redan om man googlar hans riktiga namn så det räcker så 😉 Men ibland skojar han faktiskt om att han kanske ska chatta med er läsare en dag så man vet ju aldrig 🙂 Kram! 🙂

 7. Trude says:

  Hej! Jag älskar också din blogg! Har du bott utomlands på några fler ställen än Norge & Thailand? Jag hoppas du fortsätter blogga läääänge till, hi hi;) För du gör min dag:):)

 8. AnnaStina says:

  Hej Sara! 🙂 Tack snälla du! Du är den som skriver flitigast till mig och jag blir så glad över dina positiva kommentarer ! 🙂 Jag och Johanna reser till Bangkok den 4juni och sen vidare hem den 5:e. Kram! 🙂

 9. AnnaStina says:

  Hej Trude! Å, tack snälla 🙂 jag blir helt lycklig när jag hör att jag gör din dag 🙂 Jag har inte bott i några andra länder än Norge, Sverige & Thailand. Eller jo – när jag gick i gymnasiet så var jag i New Jersey (USA) 2 sommarlov men de räknas ju inte 😉 Jag lovar att blogga så länge jag tycker att det är kul! Kram 🙂

 10. Sofia says:

  Hej hej! Älskar verkligen din blogg! Man blir så himla glad när man tittar in och ser att du har skrivit nått 🙂 Sen undrar jag bara om ni har tänkt skaffa ett syskon till Johanna? Hare bra 😉

 11. Sandra says:

  Hej! Måste bara säga att din blogg är så himla inspirerande!! Du är en vacker,FAB,glädjespridande, framgångsrik och rar mama! Den dagen jag själv börjar planera för familj och förhoppningsvis blir mama så vill jag vara som du! 🙂 Vet inte riktigt vad jag ska fråga? Kommer du börja med ditt projekt direkt när du kommer hem eller ska du ha lite semesterlandning först? Kommer ni alltid bo i Norge eller har ni funderingar på att flytta till Sverige någon gång? Talar Johanna både svenska och norska? Oj, nu blev de flera stycken! 🙂 Tack för en bra blogg Anna-Stina! Kram från Sandra

 12. Jenny says:

  Hej! Tycker din blogg är jättebra och blir verkligen inspererad av alla interiörbilder du visar =) har blivit med hus nu så det ska bli otroligt kul att inreda när det är dags att flytta in =) Kram Jenny

 13. Josefine says:

  Hej darling! Nu kom vi nyss hem ifrån en MYSIG eftermiddag, har designat bröllopsringar =) =) Önskar er en mysig kväll och en trevlig chat! PUSS

 14. Linda says:

  Var i Oslo låg din butik?? Jag kænner så igen det, men kan inte helt placera den. La du ner eller sålde du den? Vad ska du gøra nu nær du kommer tillbaka till Oslo. Njuta av livet som mamma lite mer innan du startar med dina nya projekt? Eller sætter du igång med en gång?

 15. Åsa says:

  Hej! Är priserna fastlagda om man vill hyra av Er eller någon annan på Er resort ? Åker till Phuket inom kort.

 16. Erica says:

  Hej! Har läst din blogg länge nu och alltid blivit inspirerad av dina tips och bilder och hela ditt liv =) Är supernyfiken på vad det är för business du har på G! Älskar inredning. Kram en trogen läsare =)

 17. camilla y says:

  Hej vännen! Vad kul att du chattar. Skönt för er med några extra dagar i värmen. Hoppas att du får underbara dagar och att resan hem går bra. Här kommer det bli högsommar, jättehärligt. Vi ska hämta vår nya båt i veckan, det ser vi fram emot. Jag är hemma med Filip som har haft hög feber i några dagar, stackare… Hör ev dig när du kommer på plats hemma. Många kramar och lycka till! Camilla Y

 18. AnnaStina says:

  Hej Sofia! 🙂 Tack så jätte mycket! 🙂 Jag önskar absolut ett syskon till Johanna en dag. Kram! 🙂

 19. Agneta says:

  Hej!

  Tack för en mycket trevlig bloggsida – jag är inne varje dag och kollar hur ni har det!

  Jag och min kära sambo kommer troligtvis att en dag också åka till Thailand och jag har redan börjat kolla så smått på lämpliga hotell. Du har ju bott på flera av dem och min undran är nu – vilket av dem rekommenderar du; Evason, Katathani,det som du bor på nu eller något annat?

  Kramar till både dig och din prinsessa!

 20. Silvia says:

  Hej söta A-S och Johanna! Silvia från Green Mango, Chalong här. Vi åker hem den 3 juni och du och Johanna är välkomna att fortsätta att ringa om homedelivery även om det bara blir 1st. maträtt. Tack för denna säsong och hoppas vi ses snart igen!

 21. AnnaStina says:

  Hej Sandra! Nu blev jag SÅ smickrad! Tusen TACK snälla du för dina fina ord, dom värmer verkligen och jag blir helt rörd här av komplimangen. Tack! 🙂 Jag kommer att starta upp med min business ganska direkt då vi kommer hem men vi ska även resa hem till Luleå och besöka min familj och vänner i sommar. Vi pratar ofta om eventuell Sverige flytt eftersom jag kan längta hem ibland och JIG har sin business där men vi får se, tiden får visa… Johanna pratar mest ett eget språk som inte är helt lätt att förstå 😉 En mix av thai, engelska, norska och svenska. Men de ord som hon uttalar tydligast är helt klart svenska till min stora glädje 😉 Kram! 🙂

 22. AnnaStina says:

  Hej Jenny! Tack snälla du! 🙂 Och GRATTIS till nytt hus! Jag drömmer om hus oftare och oftare.. Kram! 🙂

 23. AnnaStina says:

  Josefine-

  Thanx darling. Jag ser fram emot att se de vackra ringarna 🙂 Såg föresten en klänning idag jag tror jag ska köpa till ert bröllis 😉 Puss! 🙂

 24. Carolina says:

  Jag tycker som Du vet att Din blogg är underbar, och jag bara måste kika in här varje dag. Och ofta flera ggr om dagen!!:-)

  Ojoj, vad ska man fråga nu då man har chansen..

  Ser att några redan frågat om de saker jag funderat på..

  Men en sak undrar jag, som Du säkert redan kanske besvarat någonstans.. Varför kursade Din otroligt fina butik?? Fick uppfattningen att den ändå gick bra?? Svara dock bara om Du känner att Du orkar det, kanske är för privat.

  Hoppas att Du en dag har råd att starta upp något liknande, för det är väl inte lätt att ha råd med det efter en konkurs.. Men som sagt, Du skriver att Du har nåt på G.:-) Så jag hoppas för Din skull att det är nåt med inredning, och att det går ännu bättre denna gång. För Du har såna otroligt bra inredningsideèr!:-) Du är min stora inspiration ska Du veta. Och jag är en lika stor nattuggla som Du!;-)

  Kramar i massor

  /Carolina

 25. Elle says:

  Faktum är att jag blivit så inspirerad av din blogg att vi nu också funderar på att ta våra grejer och flytta utomlands ett tag! Så tack för det! Ta hand om er! Kramar!

 26. Jessica says:

  hej Anna-Stina!

  Knasig tid detta, iaf för oss med en pappa bortrest till Skottland på nöje 😉

  egentligen har jag ingen fråga utan önskar en en trevlig vistelse resten av tioden i Thailand.

  Sen undrar jag om eran lägenhet möjligtvis finns till uthyrning i mars/april nästa år? Skall åka till och fira min 25 års dag men troligtvis kommer vi inte stanna i Phuket hela tiden utan jag älsar i princip hela Thailand så vi kommer troligtvis förflytta oss runt (om sessan tillåter) 😉

  Antar att mer info om uthyrning klommer på din blogg sen..

  Oj got to go, sessan röjer runt och vill ha välling!

  Sköt om er! Fantastisk människa du är, verkligen inspirerande!

 27. Sanna says:

  Hej Stina!

  Tycker likt många andra att du är en oerhört inspirerande och charmig bloggerska som öppet bjuder in oss läsare. Tack för det!

  Jag undrar egentligen lite om (förstår dock att det är privat men du har nämnt att du ska berätta), vad som hände med din älskade butik?!

  Stor kram till dig.

 28. AnnaStina says:

  Hej Linda! Min butik låg på Majorstuen i Oslo, vid sidan av Bogstadveien i en gata som heter Schöningsgate (men entren var från Industrigate). Min älskade butik gick tyvärr i konkurs pga min frånvaro. När jag kommer hem till Oslo ska jag starta upp ny business direkt och det ser jag verkligen fram emot! 🙂 Kram! 🙂

 29. AnnaStina says:

  Hej Åsa! Resorten vi äger lägenheten på har en prislista som vi ägare följer vid uthyrning. Du får gärna mejla mig på gizmolinas@hotmail.com om du är intresserad av ytterligare info. Vi kommer att hyra ut vår lägenhet fr.o.m. 7 juni. Kram! 🙂

 30. Anna says:

  Hej

  Vill bara tacka för en fantastiskt fin blogg och för att du förgyller min dag dag genom den. Önskar dig, Johanna och JIG all lycka:) Mvh, Anna

 31. Marie says:

  Hvilke hudpleieprodukter/sol produkter bruker du? Huden din ser så fresh og fin ut..

 32. AnnaStina says:

  Hej Agnetha! Vad härligt att ni ska till Thailand! här är så fantastiskt! 🙂 och vad glad jag blir över att du är en trogen bloggläsare! Tack! 🙂 Om ni inte har barn så tycker jag absolut att ni ska boka in er på Katathani resort! Men jag måste nästan få veta lite mer vad det är ni är ute efter för att kunna rekommendera? Evason är också super och även lyxiga Twinpalms.. Skriv gärna vad det är ni söker (hideaway, eller nära till butiker och restauranger…) så kan jag svara mer konkret! Kram! 🙂

 33. Anna-Lena says:

  Hej,

  Detta är första gången jag lämnar en kommentar hos dig… även fast jag "slaviskt" följt dina Thailand's äventyr. Jag har läst bland kommentarerna att det är många som blir på bra humör av ditt bloggande, jag är inget undantag. Blir så fantastiskt inspirerad av dig, ditt sätt att skriva och den positiva känslan som jag tycker finns här. Var själv i Thailand i slutet av januari och bara älskade det. Dessvärre var vi endast där i två veckor, hade velat stanna så mycket längre. Älskade maten, människorna, klimatet… you name it. Hur som helst, ville bara lämna ett avtryck och passa på att önska en fortsatt trevlig dag (natt för dig)

 34. Irene says:

  Vi har en underbar värme i Sverige idag. Börjar bli orolig för min lååååånga semester i Thailand. Kommer jag ha ngt att göra, är shoppingen bra osv. Men du verkar ju trivas så då göra jag oxå nog det.

  Hur har du skött ditt visum, jag kan bara får 60+60+30+30 dagar… Hur länge varar ditt visum?

  Kram

 35. AnnaStina says:

  Hej Erica! Tack så jätte mycket för komplimangen! 🙂 jag blir så glad att över att jag inspirerar! Ang. min nya business så ska jag berätta om den snart men jag kan redan nu glädja dig med att den inkluderar en del inredning 😉 Kram! 🙂

 36. AnnaStina says:

  Hej Carolina! Tack så jätte mycket för att du skriver så fint till mig! 🙂 Ang. min butik så gick den hur bra som helst och var en stor succé de åren då jag själv var i min butik 110% av tiden. Men – från det att jag fick lite komplikationer med min graviditet = jag stod inte längre i butiken för jag var hemma, så fungerade det tyvärr inte längre… Att jag förlorade min butik är en STOR sorg i mitt liv. Men – jag blickar framåt och ska starta upp ny spännande business direkt då jag kommer hem! 🙂 Livet är långt och möjligheterna ligger där…! Och just det ja – min nya business innehåller bl.a. inredning ;)Kram! 🙂

 37. AnnaStina says:

  Hej Elle! Så fantastiskt att jag har kunnat inspirera till något sånt! 🙂 Nu blev jag glad! 🙂 Hoppas, hoppas att ni kommer er iväg för det är underbart skönt och ger perspektiv på livet! Kram! 🙂

 38. Cecilie says:

  Hei kjære Anna Stina.

  Ser at du har funnet ro, lykke og inspirasjon i ditt paradis. Det fortjener du! Gleder meg til å høre om din nye business:) Det har vært fantastisk å følge dine drømmedager i Thailand. Gleder meg likevel til dere er hjemme igjen. Gi meg et signal kjære du, når du er tilbake i Oslo igjen.

  Stor klem fra Cecilie:)

 39. Kjerstin says:

  Jeg gleder meg også masse til dere kommer hjem igjen 🙂 da skal vi alle Gizmo girls møtes igjen 🙂 hadde virkelig håpet at du hadde hatt mulighet til å være med på party på fredag, jeg og petter krysset fingrene 🙂

  Men hadde nok valgt thailand og om kunne jeg også 🙂

  Stooor klem fra Kjerstin

 40. AnnaStina says:

  Hej Silvia! Ååååå vad GLAD jag blev nu!! 🙂 TACK snälla snälla du! 🙂 jag tänkte faktiskt att jag kanske inte kan ringa nu då det blir så lite mat så nu räddar du mina middagar! I kväll – då jag inte ringt – sitter jag här och äter melon medan jag skriver…. Så KUL att du läser min blogg! 🙂 Min kycklingrätt jag alltid beställer är det godaste jag vet! 🙂 Trevlig kväll! Kram! 🙂 P.S hälsa din son att Johanna älskar att leka med honom i badbussen 😉

 41. Carolina says:

  TACK för Ditt svar!!:-) Jag kan tänka mig att det var en stor sorg att förlora Din butik. Du la ju ner hela Din själ i den!

  Men nu har Du andra förutsättningar och mer tid kanske också. Så jag hoppas och tror att Din nya business kommer bli SÅ bra!:-) Och det ska bli otroligt spännande att få följa den processen.

  Önskar Dig och familjen allt gott!!:-)

  Kramar /C

 42. AnnaStina says:

  Hej Camilla Y! vännen min! 🙂 Jag blir sååå glad när du skriver till mig 🙂 Har ni köpt ny båt? så fantastiskt! Jag hoppas verkligen att vi får till ett besök hos er i sommar för det vore så jätte mysigt. Också hoppas jag så klart att ni kommer til oss på vägen till Stavanger! Det är en order 😉 Det känns super super skönt att få en extra vecka här i solen så jag bara njuter och myser…! 🙂 Och nu hinner jag få gjort de där extra fixen som annars inte hunnits med och det känns riktigt bra. Sköt om dig så jätte mycket så hörs vi mer en annan dag snart! Kramar 🙂 och hälsa familjen!

 43. Agneta says:

  Hej igen!

  Tack för ditt svar! Katathani är faktiskt det hotell som jag själv blivit mest intresserad av. Vi reser utan barn, är inte i behov av något "hålligång" utan vi önskar ha en längre semester med bra boende ,sol&bad, trevliga restauranger och gärna utfärder till olika sevärdheter!

 44. AnnaStina says:

  Hej Jessica! Tusen TACK för allt fint du skriver! 🙂 You make me happy! 🙂 Och så underbart att ni planerar Thailand resa.! När det gäller vår lägenhet får du jätte gärna mejla mig på gizmolinas@hotmail.com men jag kommer också – som du skriver – att lägga ut mer info här på bloggen om uthyrning. Men mars & april tror jag inte vi kan vara här själva pga jobb så då är det bara att hyra! 🙂 Och när det gäller tiden, kl. 18, så vet jag att den är super knasig men om jag skulle välja kl. 20 hos er så är den 01 hos mig och då måste jag försöka sova 😉 Önskar dig en mysig kväll! Kram! 🙂

 45. AnnaStina says:

  Hej Marie! Tack snälla för komplimangen! 🙂 Jag kan inte leva utan Elisabeth Ardens "Vissible Difference". Den ansiktscremen har jag använt sedan jag var 14 år och jag bara älskar den ! 🙂 Nu då vi är här nere i solen så använder jag även Clarins speciella after sun till ansiktet också, precis efter att jag tvättat av mig solcreme etc, men sen blir det V.D innan jag lägger mig 🙂 Ang. solcreme så tycker jag att Piz Buin är världens bästa men allt vi köpte med oss i december är så klart slut nu och den finns inte att köpa här i Thailand så nu blir det Nivea i ansiktet och Hawaiian Tropic på kroppen. Men jag måste erkänna att jag saknar Piz Buin… JIG köpte i alla fall med sig en väldig massa after sun från Piz Buin sist då han var hemma 🙂

 46. AnnaStina says:

  Hej Anna-Lena! 🙂 Så fantastiskt att få så många fina ord på en gång.. TUSEN TACK!! 🙂 Och jag förstår verkligen att du tyckte om Thailand för precis som du skriver så är det mesta helt underbart här! Jag trivs ju så bra att jag flyttat fram hemresan 😉 Önskar dig en jätte mysig kväll och TACK för att du skrev ditt första inlägg till mig! Kram! 🙂

 47. AnnaStina says:

  Hej igen Agnetha! Då tycker jag ABSOLUT att ni ska boka http://www.katathani.com för det är ett UNDERBART hotell som har "allt" + att det ligger så fantastiskt till direkt vid finaste Kata Noi Beach. Ett tips: boka rum i "ocean wing" , då blir det lite "hideaway" ändå eftersom rummet ligget längst bort på resorten och utsikten är bara det vackra havet! 🙂 Där har vi alltid bott då vi varit där. Du får säga till när ni bokat så kan jag komma med tips om du önskar! Kram! 🙂

 48. AnnaStina says:

  Hej Cecilie! Så otroligt GLAD jag blir nu! jag visste inte att du läser min blogg! Vilken överaskning! 🙂 Hoppas att du får njuta livet och jag ser verkligen fram emot att träffas då vi är tillbaka i Oslo igen. Tänker ofta på dig ska du veta! Sköt om dig. Kramar! 🙂

 49. AnnaStina says:

  Hej Gizmogirl! (Kjerstin) 🙂 What?? party på fredag? menar du att jag missar ett party? OM jag detta vetat så hade jag så klart aldrig bokat om min resa 😉 Men jag hade ingen aning?!? Ja, ja, vad är väl ett party i Oslo mot en dag på beachen 😉 Gleder mig stort till att se dig igen då vi kommer hem! Och GRATTIS till nytt jobb!! :)Kram! 🙂

 50. AnnaStina says:

  Hej Sanna! Tack snälla du för dina fina ord! 🙂 Glad blir jag! 🙂 Jag svarade nyss en annan ang. butiken så du hittar svaret om du läser igenom. Kram! 🙂

 51. AnnaStina says:

  Hej Anna! Tusen miljoner tack! 🙂 Önskar dig en mysig kväll. Kram! 🙂

 52. AnnaStina says:

  Hej Irene! Du kan sluta oroa dig här och nu för i Phuket finns hur mycket som helst att göra om man vill! 🙂 Jag har varit här i nästan 6 månader nu och det är MASSOR jag inte fått gjort! Ang. visum så är det ju lite trixigt då man är under 50 år och inte äger / driver företag här nere. Vi fick 90 dagar först (man kan få det om man har bevis på att man äger hus / lägenhet här och det har ju vi) och sen åkte vi till Singapore och förnyade och fick då ytterligare 60 dagar enligt hon på ambassaden MEN – vi fick faktiskt 90 precis som vi ansökt om så det där är väldigt olika . Vi har visum till 6:e juni och vi reser hem samma dag som de går ut. Du kommer att älska att vara så länge i Thailand! Kram! 🙂

 53. Hanna says:

  Nu hade jag otur och missade din chatt! Men många frågor har jag fått svar på redan. Jag vill bara säga att jag håller med – du lyser verkligen upp min dag med härliga inlägg! den positiva energi du sänder ut – tom. genom en dataskärm – är otrolig. Jag är imponerad av din förmåga att alltid se ljust på saker och jag är övertygad om att det är en egenskap Johanna kommer få med sig av dig! TAck för att jag får följa era dagar i oslo och i Thailand! Kram/Hanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *