CHILL & FREDAGSMYS.

Webcam runt kl.19.30. 

Alltså det har nog aldrig känts så S.K.Ö.N.T. att få landa på terrassen med ett gäng nya inspirerande magasiner + lite bubbles förr. Oh my…. vilken dag! igen! Men nu är det gjort. Nycklarna är överlämnade och allt är flyttat och håret är slingat,  lockat och piffat inför morgondagens fest. Oh yes, är bjuden på fest och det är minsann inte ofta man får ett tryckt fint inbjudningkort i posten länge. Lyxigt värre! Och dresscode? “dress to impress” så ja, det blir nog lite klädkris men jag sparar den krisen till i morgon och tänker istället landa i soffan framför Let´s Dance med hjärtat, chips + dipp och njuta ett riktigt härligt fredagsmys! Men först : ringa och G.R.A.T.T.A. min älskade pappa som fyller år. HIPP, HURRA!!!!

 Njut din kväll du också min fina bloggvänn! 🙂

P.S vem tror du vinner kvällens final

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “CHILL & FREDAGSMYS.”

 1. Titti says:

  Jag hoppas på Markolioo…en kul kille!!!
  Vad härligt det låter med morgondagens fest…spännande se vilken klädsel det blir.
  Kram Titti

 2. Josefin says:

  Oh la la..dress to impress..håper vi får en sniktitt også 🙂

 3. Låter härligt med inbjudningar i posten = )

 4. AnnCecilia says:

  Fint hår! Men jag förstår inte hur du kan locka det ena dagen och gå på fest andra, hur får du håret att hålla sig fint över natten? Är det för att det är löshår kanske, det skulle inte nånsin fungera på mitt hår..

 5. Birgitta says:

  Varför svarar du bara på dom kommentarer som öser positiva saker om dig, men du låtsas inte om de som kanske inte faller dig i smaken? Du vill framstå som något som sen inte håller hela vägen. Tänker på de som handlat av dig men som inte fått varken varor eller svar på mail, vågar man beställa? Tycker din blogg är rolig att läsa många ggr, men så tappar jag lite av trovärdigheten när tävlingar aldrig redovisas trots att du lovar osv. Sorry för kritik, men ibland måste man få skriva sånt som inte bara är glitter och rosa.

 6. tindra says:

  Ditt hår är verkligen vitt, ser nästan ut som du är gråhårig. Hade varit fint med en mjukare lite mörkare nyans, och bort med löshåret!! Iaf inte så långt! Jag lovar, det hade varit mkt mer klädsamt på dig. Lockar håller absolut bättre i löshår till dig som undrade. Det är mkt grövre hår, än vårt skandinaviska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *