Chill Norway a/w 2011.

Allmänt

Se så fint mor & dotter kan matcha varandra i dessa suuuper fina jackor!! och check jackan jag har på mig! det är lik style som min gröna (den jag har på mig kommer även i grönt). 

Nu mina kära bloggisar ska ni få hänga med mig till modemässan i Köpenhamn. Jag hade ett par loooovely dagar och jag njöt verkligen varje sek i Fashion Heaven 🙂  Mässan består av galet många mässhallar men jag valde att fokusera på de jag liker bäst: Øxne & Gallery. Också prioriterade jag att gå runt på stan och shoppa och inspireras av människorna jag såg och butikerna jag besökte. Jag fick tyvärr inte tid att gå på så många visningar som jag önskade men jag var på Bruuns Bazaar och By Malene Birger.

Jag har tagit galet många pics så nu kööör vi! först ut: Chill Norway.

This is Team Chill Norway och de är hur trevliga som helst!

Se! parkasen kommer också till kids!!

Som vanligt bjuder Chill Norway på en underbar barnkollektion.

Jag veeet att vi ska njuta vår & sommar nu innan hösten & vintern kommer tillbaka men visst är det kul att se vad som kommer? Jag älskar det! för det var så länge sen jag såg årets vår & sommar kollektioner så nu är jag klar för next season 😉  Shiiiit! nu kom jag på att jag missat att betala parkeringen på bilen, got to go !!!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Chill Norway a/w 2011.”

  1. Något avis kan jag meddela..

  2. Såå spännande, jag <3 ChilllN! Hoppas du hann till bilen i tid ;)!
    Kram C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *