Chill-out lounge… hos Bolina.

Allmänt


Å vad jag önskar att jag hade en uteplats där den här soffan fått plats… snacka om chill-out lounge feeling !

Visst kan man tro att jag tagit en tripp till lbiza då man ser bilden ? 😉  Men nejdå, jag sitter och chillar utanför den alltid lika inspirerande butiken Bolina i Stabekk utanför Oslo. Jag var dit med returer från en styling jag gjort och i verkligheten så satt jag i den där sköna soffan i typ 30 sek, men vi kan ju låtsas att jag hängde där hela eftermiddagen med lite bubbel i ett glas för det hade inte varit helt fel 😉


Hos Bolina hänger vackra kläder på rad… och just nu har de -30% på mängder av sommarvaror.


Visst blir man inspirerad ? Och om jag hade en hund så vet jag vilken skön chill-out korg jag shoppat 😉


Jag gillar tavlan som skymtar i bakgrunden som det står Relax på…

En av de agenturer som jag var innom idag drivs av en tjej som precis gift sig på Ibiza och plötsligt fick jag värsta lusten att resa dit ! Jag var på Ibiza och dansade på skum-partyn -89 med klasskompisar från gymnasiet men det är ju typ.. hmm.. 20 (!) år sedan (hjälp, nej, nu pratar vi om något annat 😉

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Chill-out lounge… hos Bolina.”

 1. Lena says:

  Hei.
  Reiser ned til Phuket nå snart og lurer på hva det shopping mallet heter som ligger utenfor Phuket igjen?? Glemt… 🙂

 2. En sån härlig soffa hade till och med kunnat få bo inomhus hemma hos mig. Och fina Tolix-stolar fanns det också!

 3. Hej Lena !
  Det heter Central Festival och är det bästa i Phuket ! 🙂 HAPPY shopping och TREVLIG resa ! Det låter fantastiskt härligt att få resa ner snart. Lyckost dig !! Kram ! 🙂

  Petra-
  Håller med, den där soffan passar lika bra inne som ute 🙂 Kram ! 🙂

 4. Lena says:

  Tack Anna Stina 🙂
  Ja shopping & massage blir det, siden været ikke er helt på topp der nede.
  Tack for en inspirerende blogg, leser hver dag.
  God natt. Kram

 5. Lena-
  Min JIG är där och han har haft KANON väder HELA veckan ! 🙂 så vädret ÄR på topp !! Men idag, lördag, hade det varit oväder på morgonen.. men det var det första på hela veckan så du kan se fram emot sol & vackra dagar ! Kram ! 🙂

 6. Liv says:

  Fine inspirasjonsbilder! Jeg synes Bolina er en utrolig bra butikk selv 🙂

  Klem, klem

 7. Lena says:

  Å så bra da… 🙂 Takk..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *