Chips ar mitt godis.

168397-2492
Mitt hjarta pa Karon Beach igar eftermiddag.

Jag ar inte speciellt glad i godis. Jo – i Kina snacks sa klart! 😉 och i m&m’s (mitt substitut for Kinasnacks har nere) men det ar inte mycket annat godis jag ater. Istallet ar jag super svag for chips….! 🙂 Jag tycker att det ar hur gott som helst! Och ostkrokar… farska ostkrokar.. MUMS!! 🙂

Man brukar ju saga att barn gor som vi vuxna gor och ja, om man ser pa bilden sa tror jag minsann att det stammer 😉

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Chips ar mitt godis.”

 1. Walle says:

  Haha, vad gulligt!

 2. Junitjej says:

  Det dras en vinnare idag kl. 18.00, så passa nu på att vara med här:
  http://junitjej.blogg.se/1202915322_vinn_starbars.html

 3. Walle says:

  Haha, vad gulligt!

 4. Charlotte says:

  Ååh sötaste.

 5. 🙂 Min lilla E har lärt sig ett nytt ord: “pips” vilket betyder chips…say no more! Hon har bara ätit det två ggr än så länge, men eftersom jag älskar att testa olika sorter när jag är utomlands så lär hon få smaka fler gånger nu när vi åker ner om några veckor. I helgen såg hon en skål på vår köksbänk, pekade och skrek “-piiips!!” 🙂

 6. Hilde says:

  Søt Johanna som vanlig:-)
  Jeg elsker Lays potetgull!!

 7. AnnaStina says:

  Walle-
  Thanx 🙂

  Charlotte-
  Tack sa mycket! 🙂

  Madeleine Gbg-
  Å vad mysigt att antligen fa svara pa ett av dina inlagg. 🙂 Nar reser ni? Vart borjar ni? Phuket? Du far garna mejla for det vore ju jatte kul att ses har nere! 🙂 Pips tycker jag later som ett underbart ord 😉 ska genast ta och lara Johanna det! 🙂 Onskar dig en lovely dag! Kram 🙂

  Hilde-
  tack snalla! 🙂 Ja, dessa chips ar GODA!! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *