CHOCOLATE FOR BREAKFAST!

Allmänt

cf0ad4f88d3de6b147fa8f9d0b3b932e

Morning girls!

Idag var det bara att hoppa i Hunter stövlarna och fälla upp paraplyet när vi gick till skolan för Oslo bjuder på regn & rusk men vad gör väl det? Typ ingenting! För här inne i Casa Gizmolina skiner solen och jag har precis mumsat i mig en ovanligt god frukost för när mormor är på besök så kokar jag både ägg och dukar fram olika pålägg istället för att ta en Skyr…  Vill nämligen bjuda på lite lyxig hotellkänsla 😉

Också har jag ätit choklad på morgon. Oh yes!  Riktigt, riktigt god mörk choklad som jag köper över disk (very old fashion)Freia butiken nere på Grand Hotel. Hur gott som helst! Och jag får erkänna att det inte är helt ovanligt att jag startar dagen med en liten chokladbit eller två. M.u.m.s.!

1796650_10152356680540796_301446174470380471_n

Jag hamnade plötsligt i ett kreativt mood på morgon 😉  och jag älskar mina frukostbrickor från Kronprisessan Victoria & Prins Daniels bröllop. Sen fick ett gäng servetter följa med mig hem från Svenskt Tenn när jag var i Stockholm förra veckan. Och nej, jag dricker inte kaffe, och ytterst sällan thé, så det är juice som gäller hos mig på morgonen. Mandarin Morning från Tropicana är en favvis.

Nu ska jag ta och duka bort här och sen ska jag och mamma “gå på stan” som man säger på svenska.

Önskar dig en underbar dag och du – njut lite god choklad idag du också!  vi lever bara en gång 😉

Puss & Kram & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “CHOCOLATE FOR BREAKFAST!”

 1. Lena says:

  Så härligt att få läsa ett trevligt och glatt inlägg från dig – det piggar VERKLIGEN upp denna trista och regniga dag.
  Oh, vem älskar inte choklad…. 🙂
  Ha en fin dag med din mamma bästa du!
  Många hälsningar Lena

  • gizmolina says:

   Åh vilken härlig feedback du bjuder mig på Lena. Tusen 1000 TACK! 🙂 Jag och mamma håller på att göra oss klara för en tur ut nu och det är så mysigt med besök för det är jag inte bortskämd med direkt.

   Önskar dig också en riktigt riktigt fin dag! Kram!

 2. Kristine says:

  Herlig frokostbilde – blir glad av å titte på skiven.

  Kanskje jeg skal lage en slik til min jente, da hadde hun blitt glad.

  Kos deg med besøk og NYT dagene 🙂

  Takk for herlig inspirasjon. Det regner her også 🙁

  Klem K

 3. Nina says:

  Jag älskar choklad och gärna fin choklad eller hur man nu ska kalla det för. Jag måste nog ta en chokladbit efter middagen hihi.

 4. wilhelmine says:

  Hei på deg. Så glad jeg blir hver gang jeg leser bloggen din, den er så koselig og man kjenner liksom litt trygghet når man går inn og leser hos deg. Takk for at du deler. Det er lenge siden jeg har lest her inne nå, men skjønner at jegmå gå inn oftere igjen da man jo får litt energi av bloggen din. Så fint å lese om alle hverdagsgleder du skaper og hvordan du setter pris på de små sakene i livet. Ha en fin kveld Gizmolina;) Klem fra Wilhelmine

 5. Merete says:

  Så herlig med god frokost. Og sjokolade er et must 😉

  Nyt dagene med besøk!
  Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *