CHOOSE J.O.Y. !

Dagens tänkvärda.

Gooodmorgon sweeties !

Vilken härlig vecka vi vaknar till idag !  2 vardagar, en söndag, 2 till vardagar och helg. Looovely! 🙂

Jag lämnade J på skolan i regn på morgon och det är riktigt grått ute men vet du, det känns skönt för jag ska oavsett jobba på kontoret i dag så det spelar liksom ingen roll.   Och på tal om att välja J.O.Y…. i lördags fick jag plötsligt ett sms från ett gäng FAB killar som frågade om jag skulle bli med dem ut? och jag kan säga att jag tvekade inte en sekund. Klart jag blev med ! så, när vår trevliga middagsbjudning var klar trippade jag iväg ut i natten

Alltså vi hade SÅ kul och jag dansade heeela natten lång.  De spelade helt fantastiskt BRA musik på den där London Bar. Oh yes. Gay club it was.

Jag är lyckligt lottad som har så fina vänner. These guys makes me h.a.p.p.y. ! (har föresten på mig vackra Hillary lace från Line of Oslo som du hittar i min webshop, matchade med mina skinnbyxor från Den Dama).

Ska ta och fixa smoothies här nu och kanske slänga ihop en frukstsallad?  så jag önskar dig en fantastisk dag full av energi och positiva tankar ! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “CHOOSE J.O.Y. !”

  1. Vilka underbara bilder! Du ser så glad ut! 🙂

    • gizmolina says:

      Tusen tack snälla du ! 🙂 Jag hade verkligen en sååå härlig kväll och var lika glad som jag ser ut ! Happy måndag ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *