CHRISTMAS COMING UP.

Gooodmorgon sweeties & hello høstferie!

Åhhh så h.ä.r.l.i.g.t. det var att slippa stressa till skolan på morgon!!! och istället vakna till ljudet av hjärtat och hennes söta kompis som låg och pratade inne på J´s rum för nu är det höstlov från skolan hela veckan och då passade det perfekt att starta veckan med sleepover.

Och vet ni, då jag var i Stockholm, och var inom BR, så möttes jag av ett berg av julkalendrar! Oh yes, nu startar nedräkningen mot julafton och strax  kryddas butikerna av julsaker och alla magasiner jag shoppat i helgen bjuder på en sneak-peak sina julnummer .  Ho, ho, ho !  Personligen tycker jag att det är super super mysigt !!! för jag fullkomligt älskar julen!  men jag vet att många alltid, varje år,  tycker att det är allt för tidigt…. What you think?

Den här bilden inspirerar mig. Älskar stilen.

Ska ta och duka fram frukost här nu så jag önskar dig en s.t.r.å.l.a.n.d.e. start på veckan!  🙂

P.S  just nu pågår diverse förändringar i bloggens utseende så ni får ha överseende med om det ser lite märkligt ut ibland under dagen, it´s a work in progress.

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “CHRISTMAS COMING UP.”

  1. Titti says:

    För min del kan det aldrig bli för mycket jul. Gärna året runt, även om januari har sin charm när man får göra lite vår med tulpaner igen. Men sen börjar nedräkningen till jul igen! Älskar The Christmas Shop i Reykjavik, där kan man handla pynt jämt! 🙂

    • gizmolina says:

      Härligt att höra att fler än jag gärna hade julpyntat året runt! 😉 Och jag känner igen det där med julbutiker som har öppet året runt från USA. Love it ! Önskar dig en strålande dag !!! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *