CHRISTMAS IN LONDON VIBES…

Det blev sååå fint med alla ljusslingor utanför köksfönstret! Jag har köpt ljusträd som jag placerat där tidigare år men 1. de välter när det blåser som mest innan snön kommer (hur hårt jag än sticker ner de där pinnarna i marken…) 2. de har gått sönder v-a-r-j-e år (“grenarna” har gått av p.g.a. att trädet har vält omkull så många gånger) så i år droppar jag, för första gången att köpa ett nytt också pimpar jag upp de befintliga träden istället och just nu är jag väldigt glad över att jag kom på den idéen för mysfaktorn är 100% då jag tittar ut…  Jag får lite “Christmas in London vibes”… och – jag ska fortsätta att pimpa upp fler träd i morgon för i år vill jag maxa myset för att klara av allt jobbigt som återstår…

Min darling är på dans nu men 1 time och 15 min går fort så jag ska snart köra och hämta igen och det är så skönt att det bara tar ca 3 min att köra dit. Ett perfekt avstånd! (speciellt då jag kör dit 4 gånger / vecka). Sen ska vi avsluta den här dagen med att se The Bachelor. Nej men alltså vi älskar verkligen det programmet!!!  Ser du också? Det blev ju SÅ mycket drama när de nya tjejerna plötsligt gjorde sin entré och till viss del kan jag förstå det. Jag hade inte heller gillat det läget.

 

Det är såå fint och stämningsfullt att dekorera med ljusslingor både ute och inne den här tiden på året! och så här såg det ut i vardagsrummet i Oslo då vi firade Johannas födelsedag.  Ljussingor + levande ljus = 100% feelgood deluxe! 

Så här pimpade jag upp ett av träden på framsidan av huset förra året och det blev 100% magi!  Så gissa om jag blev ledsen då det plötsligt en dag inte lyste längre…  Jag vet inte vad som hänt? men jag vet att jag måste göra om samma sak i år igen för det ser sååå trist ut där ute nu då det är mörkt.  Här är det en 70 meter lång ljusslinga och jag kan säga så mycket som att man får se upp så att inte ledningen “tjorvar” ihop sig när man står där uppe på stegen och balanserar för då är det kört.  Oh my…  Och –  ha inte bråttom! det tog mig ca 4-5 timmar att få upp den här. 

 

Mina tips på finaste ljusslingorna utomhus med bra ljus! (inte för gult…) är de från Rusta som heter Glänsa. Det är med de som jag pimpar träden runt huset. Jag köper både 15, 25, 35 och  70 meters slingor beroende på var de ska placeras. Och till räcket runt terrassen så har jag också ljusslingor från Rusta! deras påbyggnadssystem som heter “dekoration LED light system”.  Inomhus däremot så går jag gärna för de tunna slingorna, som den på bilden, från Watt & Veke, fram till att julgranarna etc. ska upp… tänk – det är inte så där  jätte länge kvar… Men först: fokus på halloween!

 

Nu önskar jag dig en riktigt fin kväll vidare!

Love, Miss.G.

 

45
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “CHRISTMAS IN LONDON VIBES…”

 1. Elin says:

  Så fint at du har fikset med lys, det blir tidlig mørkt ute nå. Og verre blir det når vi stiller klokken.
  Min datter går på dans på Bårdar, her er det følging til fots for det er kaos i Oslotrafikken kl 1630-17…. 25 minutter gange er perfekt for både dansere og mor! Heldigvis går hun sammen med en venninne, så vi deler på levering/henting.
  Sender mage gode tanker og klemmer din vei.

  • gizmolina says:

   Så kul att din dotter också dansar! Dans ger så fantastiskt härlig energi! Och tusen miljoner tack för omtanken. Den värmer!

   Önskar dig en fin dag! Klem!

 2. Iris says:

  Så nydelig og stemningsfullt! Og jeg fikk akutt Londonsavn!

  Tenker på deg i denne tunge tiden!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för omtanken Iris! Den värmer. Och ja, nu saknar jag också London och drömmer om julshopping där…

   Önskar dig en riktigt fin dag! Stor klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *