CHRISTMAS IS ON!

Allmänt

e473ddc8d272a05b0b85233ae6184ccc

Darlings, darlings! 

Ä.N.T.L.I.G.E.N. kom JIG hem med kabeln till min mac som han, av misstag, tagit med sig till jobb på morgon (jag blev inte speciellt happy när jag upptäckte det…)  så ä.n.t.l.i.g.e.n. kan jag blogga!!! Vilken lycka! för en dag utan nett / blogg är verkligen ingen vanlig dag… Och nu hade jag i och för planer om att inte göra något som helst idag men dit räknas inte att blogga för det är min feelgood….  Men dagen blev inte riktigt så soft som jag tänkt mig, istället har jag haft kontorsdag parallellt med att jag kört ett helt gäng med tvättmaskiner innan jag hämtade hem 2 söta girls så nu pågår playdate här och vi har precis mumsat i oss spaghetti & köttfärssås.

Och alltså vilken helg jag hade! och så kul det var att möta några av er bloggläsare där ute på mässan! Jag blir enormt glad när ni kommer fram och berättar att ni följer mig, det peppar mig massor i mitt bloggande ska ni veta! 🙂  Och igår var ju sista mässdagen så när de stängde, kl.17, så skulle allt packas ihop och Johanna var såååå duktig och jobbade på med mig och JIG som bara det men plötsligt kommer en vakt fram och säger att hon inte fick vara där inne mer. Barn under 16 år fick nämligen inte vistas på mässområdet under upp /nedrigging. Och jag kan så klart förstå att barn inte får springa runt där inne då, men att hjälpa till att packa ihop borde få vara lov…. Anyway, vi girls fick vackert lämna mässan men om jag ska vara helt ärlig så var det ju ganska skönt att vi blev hemkörda för då kunde vi dra hem med gott samvete 😉

10701984_10152407637650796_8662687695944205589_n

Jo, du ser rätt, jag har redan en julgran i mitt kök!  Den stod nämligen i montern på mässan i helgen och när vi tog med den hem igår kväll så kändes det helt fel att ställa tillbaka den ner den i källaren så nu kör jag… !  Julen 2014 is ON in Casa Gizmolina! (men granen ska inte stå där).  Och nej, de där pom pom´sen ska i.n.t.e. ligga på soffan. De är left overs från mässan så nu ska de orange (som är från halloween) ner i en box och de vita ska upp i taket. 

Måndagkvällar är en en veckans mysigaste kvällar tycker jag! Då kör jag ett TV-race med massa meningslösa härliga program, eldar i öppna spisen (det gör jag i och för sig varje dag) och tokmyser!  Och har någon av er sett The Bachelore in Paradise? Oh my, vilket d.r.a.m.a det var i premiärprogrammet! så jag ser verkligen fram emot att se fortsättningen i kväll… !

Oj, nu vill J ha hjälpt att teckna hjärtan här. Tror att det är kärleksbrev på G… 😉

Önskar dig ett härligt måndagsmys!!!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “CHRISTMAS IS ON!”

 1. linda says:

  hej!
  jag har nyss upptäckt din blogg och jag blev otroligt kär i den, du är solstråle <3, jag ville fråga om det finns något om dig bloggen liksom vad du sysslar med osv, jag hittade inget som kort fattat

  många kramar

 2. Kristine says:

  Feelgod stemning av bildet 🙂

  Håper du har hvilt deg etter helgens flotte innsats 🙂

  Et lite tips ( som du sikkert vet om, likevel): ta en titt på seher.no sine sider om du vil se kjoler og kjendiser fra gårsdagens kjendisgalla……

  Ha en super tirsdag 🙂

  Klem K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *