Christmas meets spring…


Så här såg det ut här hemma på köket då jag lagade middag. Älskar att elda i öppna spisen dessa kyliga vinterkvällar och levande ljus är ett måste  🙂

Efter att ha längtat efter vackert ljusrosa tulpaner i några dagar så kunde jag inte låta bli dem då de dök upp framför mig på Ikea. Det är tydligen tupanens dag idag ! Visste du det ? Jag hade ingen aning förren jag såg de stora plakaten inne i varuhuset och som vanligt så hade de ett helt galet bra erbjudande : 15 tulpaner + 1 tulpanvas = 79nok. Hur billigt som helst ! 🙂

   
Johanna ÄLSKAR plåster just nu (vi läser boken om Ingrid och plåster varje kväll) så i kväll plåstrade hon om mig igen. Den här gången hamnade det på hakan. Jag såg att jag fått en fråga ang. vilket vin jag dricker? så här får ni se. Det här är egentligen ett lättare sommarvin som är ganska sött men jag tycker att det är så gott att jag kör på det trots vinter & kyla. 

Eftersom de rosa tulpanerna krockar totalt med julpyntet här hemma så tar jag det som ett tecken på att det är dags att säga bye-bye till christmas för den här gången och välkomna våren istället ! Och det är BRA att jag känner så nu för det vore inte så kul att komma hem från Thailand i slutet på februari och välkomnas av en god jul skylt…. Så – i helgen åker pyntet upp på vinden och de rosa kuddarna får tillbaka sina platser i soffan.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Christmas meets spring…”

 1. Leia says:

  Såå mysigt! Verkligen! =)

 2. ida says:

  Åker till Thailand ikväll, kanske vi ses där nere=)

 3. jessica says:

  GUUUD vilket vackert hem du har=)

 4. Johanna says:

  Vad intressant att du väljer att svara på vilket vin du dricker (!) , men inte på kritiken ang jobb, jäkt, shopping, jäkt, samma kläder, jobb, jäkt, välling, stress, frisörtid osv.

  Mmmm….

 5. Osccar says:

  gud vad fin indredning du har kvinna!

 6. Em says:

  Kan tipsa om att det säljs Hello Kitty plåster i nästan alla vanliga mataffärer i Sverige. Otroligt söta. Kostar runt 20lappen! /em

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *