THE CHRISTMAS WRAPPING.

Happy lille-lördag darlings! 

Onsdag it is och jag har precis gjort en gedigen to-do-list för i morgon lyfter vi girls mot mitt älskade Oslo.  Åh det ska bli såååå FINT att vara samlad hela lilla familjen igen.  För nej,  vi trodde inte att vi skulle ses så här lite då vi flyttade upp, planen var annorlunda, men livet är en resa och allt går inte att planera. Så, vi tar 1 år i Luleå i taget också får vi se vart livet för oss sen…  Och nu ska det som sagt bli SÅ otroligt mysigt med Oslo i helgen, var länge sen nu, jag ska julpynta lägenheten, vi ska träffa bästa vänner, jag ska till frisören (ä.n.t.l.i.g.e.n.!!! jag ser inte klok ut! Ha, ha.) också ska vi bara vara jag, Johanna och JIG.

Och vi ska passa på att ta med oss julklappar till Oslo vänner så idag ska en väldig massa paket packas in. Åh som jag älskar the christmas wrapping!  Det är bland det mysigast som finns, att slå in julklappar!  Och varje år så kör jag på en stil, alltså jag bestämmer mig för en röd tråd (matchande papper, kort, band etc…) också kör jag på det. Men, jag har inte riktigt bestämt mig vad det blir ännu i år… trodde jag (!), så igår sladdade jag förbi Lagerhaus då J var på sin dans och hamstrade omslagspapper, band, stickers, gavepåsar etc. (tycker att de har de finaste inpackningsdetaljerna), kom hem med allt, började rodda in London shoppingen i mitt christmas-party-skåp och hittar plötsligt ALLT omslagspapper etc. jag köpt i London.  Som redan är stilen jag ska köra på. Alltså hur förvirrad får man vara? Ha, ha.  🙂

I kväll packar jag…  och jag älskar classy inpackning. Vitt papper, brunt papper, silkesband, en grön kvist… Love it!  Och jag tackar aldrig ja till inpackning i butiker, eller jo – ibland! om jag vet att paketen blir riktigt fina (jag ber alltid om att få se pappret + band etc) men väldigt sällan. 

Googlade efter inspo och hittade några bilder jag fick lust att dela med er.  Jag packar oftast in i vitt papper, tycker att det är snyggast. Också kan man hellre dekorera med ett fint band, en grön kvist och en fin etikett… 

Och ett enkelt brunt papper är så juligt och fint! Och om man inte hittar ett likt som detta så kan man köpa ett brunt papper och sen rita vita prickar på det… !   (jag köpte enkelt brunt papper hos Lagerhaus igår).

Och på tal om att rita på papper… man kan skriva på papper också! Vita bra text pennor finns tex hos Panduro Hobby.

Eller stämpla!  Det här är mina paket, som jag slog in till vänner förra året. Här stämplade jag Ho, Ho, Ho + namn direkt på pappret, ett fint alternativ till etikett.  Också kryddar jag alltid gärna julklapparna med godis. Dessa polka stänger är perfekta dekor om du frågar mig! (billiga är de också). Och stickers! jag fäster gärna stickers på mina paket! 

Och så här såg några av J´s julklappar ut förra året. Jag har alltid suttit uppe natten före julafton nere i vår lägenhet i Thailand och slagit in paket, den traditionen blir annorlunda i år eftersom vi ska vara hemma så det här blir 1:a gången någonsin som paketen kommer att kunna läggas under granen allt eftersom jag slår in dem…  Och den där disco muggen! den hittar du hos Lagerhaus i år (jag köpte min hos Urban Outfitters).

Och det här tror jag är min wrapping till J från 2015…?  I Thailand har jag alltid varit väldigt lekfull i min inpackning, mycket rosa och kul detaljer.  Och det är jag överlag med Johannas paket, jag kör ofta på olika rosa nyanser till henne!  också detaljer som ger julkänsla. 

Hur min christmas wrapping 2017 kommer att se ut ska jag visa er då paketen är levererade (annars är det så trist om mina vänner har sett sina paket här först…). Hur gör du med julklapps inslagningen? Planerar du den och kör en enhetlig stil? Eller, tackar du ja till inslagning i butik och kör på det papper / de etiketter du får där?

Nu tar vi tillvara den här onsdagen! 🙂

P.S jag har uppdaterat förra inlägget med fler bilder + bildtexter nu så kika in där om du är nyfiken på att se hur vår dag i Harry Potters magiska värld var.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Julen 2017, Julklappstips!, Julpyssel. | 10 Comments

10 responses to “THE CHRISTMAS WRAPPING.”

 1. Lena says:

  Du är verkligen en riktig glädjespridare!! Jag är så glad för att jag hittade till din blogg för… ja sisådär 7 år sedan skulle jag tippa på. Maken till mer inspirerande blogg finns nog inte. Du har en trevlig och schysst attityd mot oss, du tar dig tid att svara på våra kommentarer, du är toppen helt enkelt. Dessutom verkar du ha överfört ditt fina och glada sätt på din dotter. Fortsätt i samma stil – du är unik !

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Så fantastiskt fina paket! Älskar att få fint inslagna paket. Är som du säger så mysigt att sitta och slå in med. Brukar med försöka köra en enhetlig stil. Minns nått år slog jag in alla i guld med guldpapper från Ikea och sen röda sidenband blev jätte snyggt.

 3. A says:

  Då slipper ni den stora snöstormen med klass II varning som drar in över Norrbotten imorgon. Hoppas du fått in alla utemöbler och skottat av altan och trappan också hihi.
  Önskar er mysiga dagar i Oslo

 4. elin says:

  I Oslo skal det regne i morgen, så husk paraply og gummistøvler!
  Elsker også pent innpakkede gaver, men tiden strekker dessverre ikke til for å få så flotte gaver som du har. Pakker som oftest inn selv, men noen butikker er flinke og da sier jeg ja takk 🙂
  Håper dere får et topp besøk her i Oslo <3

 5. A says:

  Glömde bifoga länk till Aftonbladets artikel där jag läste om ovädret http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/zL5w6b/klass-2-varningar-for-sno-och-storm
  Hoppas hoppas att det inte blir några inställda flyg för er 🙁 Jag håller tummarna!

 6. Elsa says:

  Vad underbart att ses hela familjen i Oslo! Låter himla mysigt att julpynta lägenheten också. Men alltså gift wraping, gaah vad underbart det är! Dina inspobilder var ju toppen! Älskar det vita pappret med töjakvisten, så snyggt! Måste nog tänka om iår och köra på vitt, hade tänkt mer naturfärgat men detta var ju bara för fint. Ha en bra kväll och tack för fin inspiration, som vanligt!!

 7. Camilla says:

  Jättefint med vitt papper och stämplar, blev inspirerad att prova detta i år.

 8. Karin says:

  Jag måste hålla med Lena i första kommentaren här ,så himla roligt att du svarar på kommentarer,det är så roligt att gå in på din blogg ,man mår bra av dig helt enkelt:)))Haha ha bästa kvällen

 9. Frida says:

  Big no no till affärernas paketinslagning, det gör jag INTE för här hemma försöker jag också köra på ett tema på inslagningen. De senaste åren har jag kört på pasteller och mycket rosa och vitt så det blir nog samma i år. Jag måste bara hitta några fina papper först 🙂
  Förut köpte jag alltid julpapper i London på våra årliga julshoppingresor och jag kan tänka mig att du har hittat några riktiga godbitar där.
  Och du, var härligt det låter med er Osloresa. Ha en riktigt fin trip och njut av att vara tillsammans igen!
  Kram på dig!

 10. Deseree says:

  Å jag blandar hejvilt med olika papper..tackar även ja till inslagna paket i affären haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *