COLOUR ME HAPPY.

Strøget Cph torsdag runt kl.15.

modemässan i Cph är det hur svart som helst, och då snackar jag om outfits.  Så bara därför valde jag att gå för färg.  Jag trippade runt i ett några nya godbitar från Odd Molly:  the  artistis tee (super skön och perfekt basic att ha i garderoben),  timeout wrap cardigan i coral (loooove it, hur användbar som helst) och snyggaste jackan :  batallion of saints jacket .

Jag ä.l.s.k.a.r. detaljerna


Alla Odd Molly plaggen hittar du i min webshop.

Nu har J fått nya vinterhandskar till skolan (mission completed!) och jag har världens vackraste utsikt. Hela slottsparken är täckt av av nyfallen snö.  Looks amazing !

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “COLOUR ME HAPPY.”

 1. Kristine says:

  Hei:-) Hvordan er OddMolly i str.? Jeg bruker normalt str. M / 38, hva bør jeg da velge i OddMolly? Har du t-skjorten med rosa/rød stjerne også, kunne ikke finne den i webshoppen? Travle morninger vet jeg alt om…ønsker deg en fin start på uken:-))

  • gizmolina says:

   Jag tycker att de är ganska normala ! Om du är en helt normal 38 / M så ska du köpa size 2 . T-skjorten jag visade är från By Malene Birger och det märket säljer jag tyvärr inte i min butik. Check om du eventuellt finner den på miinto.no ! Och ja, hjälp så hektiskt det är på morgonen nu då man har skolan att passa…. Njut kvällen och happy week !!! Klem ! 🙂

 2. Barbro says:

  Hei. Så fargerik å fin du var 🙂 Veldig vårlig.Vi er jo ganske lei både svart å grå nå !
  Hviken str har du på den armyfargede jakken ?
  Ha en super uke 🙂

  • gizmolina says:

   Jag är alltid glad i färg ! 🙂 även om det så klart är skönt att “gömma sig” i svart ibland… Jag har size 2 på min snygga jacka. Önskar dig också en amazing vecka ! Klem !

 3. Vibeke Ramstad says:

  Hei:-)
  Hvilken str har du på deg? Er str 3 det samme som str L?
  Har selv 4 barn så vet hvordan morgenen kan være ja….Ha en fortsatt fin uke:-)

  • gizmolina says:

   Jag har på mig en size 2 och ja, en size 3 är en L. Jackan är bara den snyggaste ! I love it !! 🙂 så kan varmt rekommendera den ! Imponeras alltid över er som har många barn och ändå hinner fram i tid… jag har nog svårt att få J och mig själv färdig … tror inte jag är skapad för att ha mer än 1 barn 😉 Önskar dig en alldelens underbar vecka ! Klem !

 4. Anna says:

  Jag tycker ditt HÅR var snyggt på denna bild 😀 Kraaaam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *