COUNTDOWN TO DECEMBER…

12316214_10153194264485796_7057343513182844794_n

Min utsikt just nu…  (och jadå, ledningen ska fästas snyggare).

Hur mysigt är det inte att det snöar stora vackra snöflingor ute nu då jag sitter och packar in Johannas kalendergaver?  Snön och skön julmusik i bakgrunden skapar verkligen en magisk stämning…  Och tänk- om bara några få minuter är det d.e.c.e.m.b.e.r.!  Den här tiden på året är ju bara helt underbar! Och jag riktigt längtar till jag får väcka Johanna till årets 1:a julkalender avsnitt på TV i morgon bitti. Då ska hennes julkalendrar ligga / hänga framme och hon ska få en extra god frukost.  Och på tal om frukost… jag åt årets första julskinka i kväll, på krögarknäcke med senap + äpplemos, också drack jag julmust till… Oh my så GOTT det var!

Önskar dig en riktigt god natt och en magisk 1:a december morgon!  🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “COUNTDOWN TO DECEMBER…”

  1. Elisabet says:

    Å så fint och juligt! Och vitt ute!
    Njut nu av advent och december.
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *