COVERGIRL & FILMTIPS… !

Happy fredag mina fina bloggvänner! 

 Vilken pang start på dagen att få vakna till att Johanna på hela 1:a sidan av vår morgontidning Kuriren tillsammans med några av de andra huvudrollerna! Det är dessutom 2 helsidor inne i tidningen om föreställningen med fler bilder där Johanna är med. Sååå otroligt super kul att få starta dagen med det efter gårdagens 1:a skolföreställning! Jag blir så rörd… för att få en huvudroll i den här föreställningen har varit en dröm för Johanna i flera år och hon sökte till den förra året men fick nej då så happiness deluxe när hon fick ja i år ! och – Johanna är ett levande bevis på att man i.n.t.e. ska ge upp ! Hon har fått nej både på audition till BC Dancers och till denna huvudroll men hon har kommit starkt tillbaka och visat att hon förtjänar en plats och nu kan hon checka av både 4 år med BC Dancers och en huvudroll i Luleå Rytmik & Balettförenings föreställning.

Men alltså är det verkligen fredag idag? Den här veckan har gått så otroligt fort eftersom JIG ankom Luleå tisdag morgon, det var 17:e mai i tisdags (fridag för oss) och J som varit så dålig och 1:a Hemnet visningen av pappas hus och genrep + föreställningar. Och på tal om alla dessa föreställningar så ska jag strax iväg och se Johanna dansa på dagens skolföreställning, sedan väntar 2 till föreställningar i morgon som du hittar biljettinfo till HÄR.

Också har vi sett film i veckan! En film som jag varmt kan rekommendera om du planerar en filmkväll i helgen! Du hittar den på Netflix, den heter Senior Year och har en av mina absolut favorit skådespelare i huvudrollen:  Rebel Wilson.  Filmen är otroligt kul och det var länge sen vi skrattade så mycket till en film alla 3. Vi ger den : G G G G G för jag älskade den!!! 🙂

 

Mina bilder blir fortfarande sååå små…  hoppas felet snart är fixat. Hur som helst : du måste se den här filmen om du planerar filmkväll i helgen. Sååå kul och Rebel Wilson är lika bra som alltid ! 

 

Dagens covergirl = Johanna som nr. 3 i bild. Hon spelar karaktären Timon från Lejonkungen och på morgon kommer hon på att hon missade en stor sak i sin sminkning igår p.g.a. att hon var så upptagen av att sminka de andra huvudrollerna så lite synd att det var då de blev fotograferade…  Men oavsett sååå kul att de får hela coveret idag ! + 2 helsidor inne i tidningen.

 

Åh nu hittade jag precis en länk till en av danserna i föreställningen så du kan se Johanna dansa HÄR !  ser nu att det tyvärr inte går att länka direkt till filmen så när du kommer in till Kuriren så får du själv klicka på TV: SENASTE LOKALA NYHETSKLIPPEN , där heter klippet : 250 barn på scenen i ren dansglädje.

 

Nu fångar vi den här soliga fredagen och ser till att dagen blir FAB !  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

39
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “COVERGIRL & FILMTIPS… !”

 1. A-L says:

  Hejja Johanna, Vad roligt att läsa att hon bevisat för sig själv (och alla andra) att allt går bara man verkligen vill. Och jag hoppas du ger dig en klapp på axeln. För varenda unge förtjänar att ha en sådan supporter i sina föräldrar som Johanna verkar ha i dig!

 2. Kerstin says:

  Tyvärr måste man bli kund på tidningen för att se men hur som är det roligt för Johanna som kämpat på.

 3. Lena says:

  Hurra för Johanna som kämpat så 🙂
  Stort grattis

 4. lotta says:

  Sååå fin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *