CRAVING FOR SUMMER.

Allmänt

Dagens pepp!

Gooooodmorgon girls!

En av de sköna sakerna med att ha sjukt barn hemma från skolan är att jag slipper ställa väckarklockan så förfärligt tidigt men vad händer? Jo, hjärtat väcker mig redan 06.30…. alltså så tidigt vaknar hon a.l.d.r.i.g. då hon ska till skolan.  Lite typiskt! 😉  Men – det är en ny fräsch vecka och jag är så glad över att det ser ut som att de sista vannkopporna har torkat i natt så vi satsar på att hjärtat är tillbaka på skolan i morgon efter exakt 1 vecka hemma och SOM hon längtar!

Själv längtar jag mest efter sol, sommar, sand mellan tårna och värme….så det känns magiskt att ha en Thailand resa att se fram emot och inför den resan packar jag gärna ner dessa l.o.v.e.l.y. sommarplagg från Chill Norway i kofferten:

Det står verkligen Gizmolina på alla dessa underbara godsaker som dyker upp i butik i løpet av april och jag har en feeling av att den där klänningen längst till höger kommer att bli sommarens favorit-plagg. Love it!!!

Jag ska ta och hoppa i duschen nu med hopp om att det får mig att piggna till lite (är såååå trött…zzz….har aldrig varit någon morgonmänniska) och idag ska hjärtat få duscha tillsammans med mig för hon har inte vågat duscha på allt för många dagar p.g.a. kopporna, hon har varit rädd att de ska göra ont…

Önskar dig en fantastisk start på veckan! Tänk – snart är det P.Å.S.K. !!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “CRAVING FOR SUMMER.”

 1. Lena says:

  Så skönt för Johanna att hon är bättre!! Förstår att hon längtar nu till skolan och sina kompisar.
  Oh, lovely med Thailandresa i sikte. När åker ni ?
  Ha en fin dag bästa du
  Lena

  • gizmolina says:

   Ja, det är fantastiskt skönt för henne! 🙂 och hon saknar verkligen både kompisar och skolan så hon har ingen som helst lust att vara hemma… Vi reser till Thailand till sommaren ,så det är en stund kvar men samtidigt så går ju tiden så fort ! Stannar xtra många veckor så jag toklängtar !

   Önskar dig också en riktigt riktigt F.I.N. dag Lena! Kram!

 2. Berit says:

  Såå fine bluser, må ha 🙂
  Her våknet min lille datter på 20 mnd kl 05.50, men jeg fikk henne heldigvis til å sovne igjen en time til, blir ikke så zombie da.

  Ha en fin dag 🙂

 3. Titti says:

  En hel del fint kommer från Chill Norway…har även sett en “kaftan”i siden…..
  Något för Thailand…..åker till midsommar stannar ca 4 veckor.
  Tar bussen söderut till Phuket för några dagar innan vi flyger till Bangkok…firar makens födelsedag på Twin Palms!
  Kanske ses vi….
  Kram Titti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *