Crazy bild + kväll..

Allmänt

168397-2062
Jag & Johanna i hallen/gången då vi kom hem tidigare i kväll. Jag har på mig min kappa från Diesel.

Den här bilden får symboliser kvällen här hemma för Johanna har varit helt crazy efter badet. Det började med att hon kröp runt hela lägenheten i raket fart i bara blöjan. Hon kröp runt, runt och sen gick hon med gåstolen en stund och sen kröp hon iväg igen och hela tiden skrattade hon så hon nästan kiknade 🙂

När jag till slut lyckades få på henne pyjamasen så stod hon upp i sängen och skrek efter mig så fort jag lämnade rummet och grät hysteriskt. Sån är hon verkligen aldrig (förutom igår, då var hon exakt likadan) så jag misstänker att det är en reaktion på vaccinet hon tog för den kunde tydligen komma efter 5-10 dagar och idag har det gått 10 dagar… eller också beror allt på chokladbiten hon åt tidigare idag? Hmm… 😉

Oavsett så somnade hon precis nu för 1 minut sedan vilket är SUPER för det innebär att jag äntligen kan äta middag och fixa lite saker här hemma! Också ska jag visa er bilder från vår mysiga eftermiddag också. 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Crazy bild + kväll..”

 1. Hej du underbara=) Lika vacker som alltid.. Va härligt att åka till thailand.. Hur länge blir ni borta? Jag vill gärna köpa din tröja=) vilken storlek är den? och hur mycket vill du ha för den? Kommer du att fortsätta att blogga även från Thailand? annars kommer jag att få abstinens hihi ha en underbar kväll!! massa kramar T

 2. AnnaStina says:

  Hej söta du! 🙂 och tack för komplimangen, du är för snäll 🙂 Det ska bli helt lovely att resa till Thailand och vi blir där länge! exakt hur länge vet vi inte ännu men ca 3-6 månader 🙂 Så jag satsar på att ha en härlig brunfärg att starta våren med då vi kommer hem igen 😉 Vad kul att du vill köpa min fina tröja! Jag är en size 38 MEN! jag shoppade den i 42. Varför? Jo, för att jag inte ville ha den så “slimmad” + att killen på trendavdelningen sålde in en större storlek för att tröjan blev mer cool i stilen då 🙂 Så den passar perfekt på mig som är en “typisk” 38. Du får den självklart till bra pris, jag minns bara inte vad den kostade ny? hmm… vet du?
  Jag kommer självklart att fortsätta mitt bloggande från solen i Thailand! 🙂 Hoppas att du har det jätte bra och att du får en underbar vecka! Många kramar! 🙂

 3. Tycker absolut att ni ska vara där i minst 3 månader, annars missar vi ju varandra! Hahahaha

 4. AnnaStina says:

  Madeleine Gbg-
  Haha 🙂 ja men vi får ju inte missa varandra så då måste ju stanna typ 4 månader i alla fall… stackars oss.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *