Crazy bild!

Allmänt

168397-1963
Idag kör jag soft söndag med linne från By Malene Birger, kofta från Rosemunde, jacka från Nolita, jeans Fornarina och mina uuuunderbara Uggs. (TACK!!! så jätte mycket Maria som tipsade mig om var jag kan shoppa rosa Uggs! 🙂 Det var snällt & omtänksamt av dig! Thanx! :-))

Jag måste bara lägga ut den här helt tokiga bilden på mig och min darling som jag tog strax efter blöjbilderna för vi ser ju helt galna ut 😉

Jag håller på att skratta ihjäl mig för jag försöker sätta på Johanna sina strumbyxor och hon bara busar….! Den här bilden visar hur kul & mysigt vi har haft idag och det är jag SÅ glad över för om jag inte haft Johanna så hade jag varit "död" idag (för så bakis är jag egentligen…), men tack vare henne så tvingas jag att köra på och låtsas som att jag inte alls var ute igår 😉

Nu ska jag göra allt som stod på min 1-5 lista! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Crazy bild!”

 1. Det ser ut att ha varit en fajt. För att svara på ditt inlägg hos mig, jag kommer att sluta kolla på Idol nu tror jag. Jag är visserligen skåning och Andreas sjunger riktigt bra men han är ju som en vandrande pinne på scen. Ha en underbar kväll;)

 2. Amelie says:

  Jag tycker att du var ovanligt fin på den här bilden.

 3. maja says:

  härlig bild, haha

 4. Underbar bild! Jag har fortfarande inte hittat den ljusrosa morgonrocken på HM, måste kolla en gång till, den är FAB! påminner om J. Couture tycker jag! Imorgon är det nytt jobb som gäller ;D efter en lååång och intensiv helg med besök och shopping.

 5. josefine says:

  Ni är så fina! jag gissar att du zooover i din soffa med chipsen i skålen =) Vi hörs imorgon, vi ska gå tur till ambassaden tänkte jag eller så tar vi bilen! Sen jobbmöte kl 15. Ni har det ni gör kan jag tänka mig!
  PUSS o sov sött!

 6. Maria says:

  Bilder som är knäppta direkt i situationen är absolut de bästa, fångar känslan på ett härligt sett :)Va kul att jag kunde vara till hjälp med uggsen 🙂 Ha en bra söndagskväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *