CREME ELLER BOTOX…!?!

Allmänt

God tisdag mina kära bloggvänner ! 

Årets första saffransbulla och ett glas julmust efter tidernas Beauty shopping, det är vad som pågår här just nu. Ha, ha.  Alltså jag har aldrig tidigare känt mig så torr och grå i hyn som nu då det är -14 grader (it´s freeeezing) och länge sedan Thailand-sommar-brännan bleknade och även om jag smörjer in mig flera gånger per dag med min dagcreme så känner jag inte att det räcker, min hy behöver något mer ! Så – efter att ha sett ett av avsnitten “I Badrumsskåpet” på Youtube så hände det… BAM! så var serum, nattcreme och annat som jag aldrig tidigare haft beställt. Så nu ska jag “bli ny”, ha, ha, ha.  Jag har använt samma dagcreme sedan jag var 14 år och älskar den!!! men som sagt: nu behöver hyn uppenbarligen mer shit och jag tänker att crèmer är bättre än botox och fillers (kommer nog aldrig våga mig på att göra något sånt) så fingers crossed att jag blir nöjd med det jag beställt.

Egentligen så är det ju ganska sjukt att tänka att vi kan sitta hemma och beställa hem allt vi önskar till dörren. Tänk om någon sagt det till mitt 14 åriga jag då jag stod i tax free på väg till Gran Canaria och shoppade Elisabeth Ardens Visible Difference – den ansikts crème som jag använder än idag – att du kommer att kunna shoppa från din telefon och även se vem du pratar med på skärmen om du har lust !  Man hade ju skrattat ihjäl sig.  Och även om jag fortfarande kan känna mig som 14 år ibland så påminner tekniken om att några år har passerat så ja, det är nog helt enkelt dags för lite mer crèmer att komplettera med.

Har du någon favorit Beauty produkt som du inte kan leva utan?

Jag har ju då som sagt väldigt lite skönhetsprodukter (Johanna skrattar alltid åt mig då hon ser hur lite jag har… hon har typ 50 gånger så mycket…ha, ha) men de jag inte kan leva utan är: Elisabeth Arden Visible Difference som jag använder både som dag + nattcreme, Biotherm deo, Biotherm bodylotion, Elisabeth Arden Eight Hour Creme som jag inte kan sova utan att ha på läpparna på natten också min handcreme från Clarins. Det är det. Och parfym så klart! Just nu : Dioriviera.  Sen har jag typ lika lite smink: en kajal från Mac, mascara (till nedre fransar) från Dior, YSL Touche Eclat också ett foundation puder från bareMinerals.  Också mitt läppstift från Dior som jag fullkomligt älskar kvalitén på!  Och just det, jag har en setting spray från Anastasia också! det är lite nytt… har blivit influerad av Johanna… Men det sjukaste av allt, här känner jag mig lite som Pernilla Wahlgren då hon i ett avsnitt av Wahlgrens Värld plötsligt öppnar flera påsar med nya Chanel väskor hon köpt som låg kvar i förpackningen sedan länge, ha, ha,  okej, hör på det här: jag fick såååå snyggt Gucci smink av Johanna + JIG i julklapp FÖRRA året som Johanna shoppade till mig på Selfridges i London som jag ännu inte öppnat paketen till ! Jag skäms !  Det har snart gått 1 år (!) och allt ligger kvar i de snygga små Gucci påsarna inslagna i så fina paket…  När jag kommer till Oslo nästa gång ska de öppnas. Det är dags! så att Gucci sminket kan matcha mina nya crèmer… oh, la, la, 2024 here I come !

 

Jag vet, ni har sett den här bilden från badrummet i Oslo tidigare men nu matchade den mitt inlägg så bra så bjuder på den igen. Här ser du mina parfymer från Chloé och Dior och en till handcreme som jag använder från Dior, mest för att den är snyggare att ha i handväskan än den från Clarins. (den förgyller dessutom många instagram bilder). 

 

Runt kl. 10 på morgon… Alltså det var sååå vackert ute på morgon men freeezing kallt, -14. Var tvungen att stoppa och fota på väg från nagelsalongen. Fantastiskt fint när solen speglar sig i isen.. 

 

Jag köpte årets första gran häromdagen! de här är de enda de fått in so far (de stora ankommer om 1-2 veckor), kostar 399kr hos Blomsterlandet (de är lite billigare hos ICA Maxi såg jag i helgen…). Ska placera den i en korg och sätta i ljusslinga. Har bara inte kommit så långt ännu så nu står den så här ute vid entrén… 

 

Man kan verkligen se hur kallt det är på frosten på grenarna jag placerat i en korg vid entrén här hemma. Det är föresten ett tips att köpa knippen med grenar att placera så här, kostar inte så mycket (billigare än en gran!) och blir väldigt dekorativt ! Jag kommer att placera en ljusslinga i de, har bara inte hunnit det ännu… (har köpt grenarna hos Blomsterlandet).

 

Så här startade mitt 2023 ! bilden är tagen 4 januari då vi precis kommit hem från Thailand och jag packade upp mina julklappar, och nu, då jag ser på bilden så inser jag att jag ju har 2 till favoritmärken: this works och Neom. Älskar deras “pillow spray” som jag sprayar sängen med före jag lägger mig…  Och den här Chloé parfymen är amazing!!! älskar den. Men nu till saken: här ser du 2 av Gucci paketen med Gucci smink som alltså fortfarande ligger så här fint inslagna på sovrummet i Oslo…  och jag köpte även ett par produkter själv så tror jag har 4 paket. Ha, ha.  Gör det kanske till en grej att jag öppnar de på julafton i år, one year later… 

 

Och på tal om skönhet, jag startade dagen med att gå på salong och fixa mina naglar, det är också något jag prioriterar högt för fräscha naglar ger en så härlig känsla. Om du tänker unna dig fina naglar till jul så kan jag varmt rekommendera Josefin på Studio Jowa (på Kungsgatan här i Luleå), hon är super duktig!

Nu tar vi tillvara den här dagen och fyller den med feelgood & happiness!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

40
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “CREME ELLER BOTOX…!?!”

 1. Pia says:

  Ett tips bara se över din kost det är inte bara utifrån som huden behöver fett/fukt utan inifrån också.
  Visst är man extra pyntsugen i år !

  • gizmolina says:

   Ja man är verkligen extra pyntsugen i år precis som alla år! Jag älskar den här förjulstiden, den är magisk !

   Önskar dig en riktigt fin dag !

   Kram! 🙂

 2. Nora says:

  Det är åldern/klimakteriet som gör huden grå och slapp. Inget att göra åt.

  • Tina says:

   När vi var ung fanns det väl inte så mycket produkter. Tvål, vatten och mjukgörande. Minns min mammas kak-mascara.
   Min dotter är 18 och använder mer produkter varje vecka än vad jag gör under ett är. Det är sorgligt på nått sätt då den persikosläta lena hy hon har inte kan bli mer perfekt. Men hon säger att man måste börja i tid. Och jag säger att man inte ska vara rädd för att inte följa dagens normer. En liten rynka är inte hela världen sålänge man försöker vara en god person.
   Men att tillsätta lite extra fukt genom en extra insmörjning kan vara skönt. Särskilt när kallgraderna kommer!

   • gizmolina says:

    Svar till Tina :

    Jag känner igen det där med att våra döttrar har så mycket mer produkter och att vi önskar att de inte använde så många av de … 😉

    Önskar dig en riktigt fin dag fylld av lyckliga stunder!

    Kram!

  • gizmolina says:

   Svar till Nora:

   Ha, ha. Så dyster kommentar. Skickar ett stort lass med positiv energi och happiness din väg !!! och jag önskar dig en extra glittrig lille lördag !

   Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *