CUTE HALLOWEEN IDEAS.

Allmänt

the-carousel-spooky-halloween-costumes-01

Ä.l.s.k.a.r. ballongerna!  

Jag fick en kommentar som fick mig att tänka på att många nog ser Halloween som en väldigt blodig, ful & läskigt äcklig högtid men så ser jag själv inte alls det! Allt beror på hur man väljer att ta det.  För mig är Halloween en super festlig högdtid som verkligen lyser upp i höstmörkret i väntan på julpyntet…. Och – Johanna har i.n.t.e. klätt ut sig fult eller blodigt de senaste åren, hon har varit supergirl & dödbrud och i år kommer hon att att vara en super kul sak. Men –  vad hon ska vara kan jag inte kan avslöja förren den 31:a oktober då kostymen (som kom i ett paket från USA igår)  åker på….

Hur som helst – jag kommer att dela alla halloween tips jag hittar med er och hoppas att de inspirerar dig till att skapa högtiden på ett sätt som passar just dig! Och bara så att det är sagt: vi kommer att ha blod också alltså, och en kyrkogård… men, med lite finess… ! 😉

the-carousel-spooky-halloween-costumes-11

SÅ fin ballong!  Det vi behöver för att fixa lik är helium, svart tyll tyg och svart presentband. Den bästa  helium-tuben på marknaden är föresten den hos Teknik Magasinet, testade Clas Ohlssons till J´s kalas och den var smidig för att den var så liten men den räckte bara till runt 7 ballonger…. Om du har tips på bättre tub än den hos T.Magasinet så får du väldigt gärna tipsa mig! 

54f664abbcaf6_-_ghost-meringue-cakes-de

Sååå spooky fin tårta!  en sån här tror jag att t.o.m. jag fixar att baka.

black-cat-tutu-costume-c

Och alltså halloween kostymerna från Potterybarn Kids är verkligen de allra finaste!  Johannas super girl kostym beställde vi därifrån, med tillhörande trick or treat bag med hennes namn broderat på (love it!).  Det kostar en del med frakt / tull då man beställer från USA men – om ni är några som går ihop och beställer tillsammans så behöver det inte bli så dyrt och det är ju SÅ kul att ha en kostyme som ingen annan har….!   Sen är ju det bästa av allt att deras kostymer inte är så där fula som vissa är, de är lite mer classy & söta! 

Nu är det strax dags för playdate här hemma och då ska det halloween pysslas så nu ska jag ta och förbereda lite för girlsen. Sen, i kväll, ska vi gå på basket och förhoppningsvis se Luleå Basket vinna över Östersund.

Ta tillvara din dag! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “CUTE HALLOWEEN IDEAS.”

 1. Åh ser fram emot dina tips! Började pynta här hemma den 1 oktober, så fantastiskt roligt med halloween. Verkligen nått som piggar upp på hösten. Först har vi superloppet här i stan då man klär ut sig jättekul. Sen laddar jag för halloween. Kan du berätta mer om teknik magasinet s helium är nyfiken. Är det en tub som man fyller på? Hur mycket räcker den till?

  • gizmolina says:

   Så härligt att höra att du också är igång med halloween pyntandet där hemma! 🙂 Själv ställde jag precis ut årets första pumpa vid entrén och här pågår playdate med pyssel… SÅ kul! Sen ang. helium: jag har köpt en tub hos Teknik Magasinet som det ingick ca 30 ballonger på köpet med. Tror den kostade runt 449 kr och den ska räcka till ca 30 ballonger (om jag minns rätt..) men säg att den räcker till 20 i alla fall. Sen, vid ett senare tillfälle, så köpte jag den som Clas Ohlson säljer men den var i.n.t.e. lika bra, tog slut då jag blåst upp ca 7 st… (fast då var i och för sig 2 av dessa stora siffror). Så mitt tips: köp den som T.Magasinet säljer!

   Önskar dig en riktigt mysig kväll! Kram! 🙂

 2. Emma says:

  Beställde en stor helium från party-kungen. Den räcker länge. Kostar ju lite mer då men har hittills räckt till 4 stora siffror, champagneglas och cirka 20 små ballonger. Så ett tips. Har fina ballonger med

  • gizmolina says:

   Åh tusen TACK för tipset Emma! 🙂 så många ballonger räckte ingen av de tuber jag testat till.

   Önskar dig en fantastisk dag fylld av solsken! Kram!

 3. Pia says:

  Fint tips med ballonger och tyll utanpå det ger en dimension till på pyntande.

  • gizmolina says:

   Ja, visst är det en fin idé! Man kan ju även sätta ett vitt tyg runt och göra spöken kom jag på nu…! 🙂

   Njut din torsdag och fånga de lyckliga stunderna! Kram!

 4. Mussi says:

  Nille selger også Helium som er bra (20 ballonger) – tror den er lik som Teknikk magasinet sin. Bare et tips om man bor i en by uten tenikk magasinet.

  Har du tips til kostyme for de fra 12 år og opp???

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. för tipset Mussi! 🙂 Nille finns t.y.v.ä.r.r. inte här i Luleå…. så har lovat Johanna att vi ska en tur till Oslo före halloween så att vi kan shoppa halloweengodis där för de brukar ha HUR mycket som helst! och till BRA priser. ! (vi gick helt bananas där förra året…).

   Sen ang. kostym till de från 12 år och upp… Är det gutt eller jente? Om det är en jente så tycker jag att Catwoman är en cool kostyme och om det är en gutt så: spion….! eller batman.

   Önskar dig en magisk dag! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *