A NOTE EACH DAY…

Allmänt

Tiden flyger….och varje dag är verkligen en gåva så ta tillvara dina dagar och kom i håg att samla minnen! Själv skriver jag ner några rader varje dag i den här fina dagboken (shoppade den hos butiken Nest här i Oslo).

G.l.a.d. söndag sweeties!

Åh så underbart det är med en ny fräsch dag idag för igår var jag heeeelt out-of-order… OMG…. Men – nu strålar solen in här i Casa Gizmolina och jag känner mig 1000 gånger piggare. L.o.v.e.l.y. !!! 🙂

Men alltså vaaaad hände i gårdagens Mello? Vilken otrolig nedtur att inte Alcazar vann. Jag hoppades verkligen SÅ på dem men hade en känsla av att Sanna eller Helena kunde vinna….eller Ace för hon stack ut och var riktigt, riktigt cool.  Och mycket riktigt. Sanna vann och jag kan I.N.T.E. förstå att det är den låten svenska folket vill ha som internationell representant för Sverige?  Personligen somnar jag till sånna låtar…zzz... går och fyller på chips-skålen, passar på att ringa en vän typ. Jag tycker absolut inte att en så soft låt ska vinna.  Nej, nu ska jag a.l.d.r.i.g. mer titta på Mello !!!  i alla fall inte förren nästa år… 😉  Eller vad säger du? Gillade du vinnarlåten? Om du inte hört den så kan du göra det HÄR.

Jag är så glad över att Johanna också gillar att skriva dagbok. Hon har precis uppdaterat februari tillsammans med Inga och är nu a´jour t.o.m. idag tack vare att jag kunnat gå tillaka i mitt bloggarkiv och se vad vi gjort. Herregud så fort man glömmer! 

Ha, ha. Gucci har hittat en ny favoritplats här hemma.  Söta älskade Gucci som snart fyller 10 år.

Nu ligger hjärtat och Inga och äter glass framför Disney Channel och själv ska jag hoppa i duschen.  Och just det – vem är Inga undrar du kanske? Det är Johannas söta klassebamse som är på besök hos oss i helgen. Gissa om Johanna är glad!

Önskar dig en riktigt riktigt skön söndag!!! 🙂

P.S tack för sms-galan igår Jonas!  kom Alcazar till festen?

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “A NOTE EACH DAY…”

 1. Titti says:

  För mig var enda acceptabla vinnaren Alcazar…..Sanna är tyvärr för “trist”…..
  Tycker det borde komma något nytt gällande festivalen..
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Ja men eller huuuur!!! Alcazar levererade allt jag önskar mig på Mello: glitter, glam, d.i.s.c.o., läcker scenshow, fyrverkerier och framförallt en låt som jag vill dansa till. Sanna däremot har jag aldrig gillat och låten var rena sömnpillret….zzz… Jag tror tyvärr inte att Sverige kommer långt med den… Och ja, oavsett hur Mello blir nästa år så kan det bara bli b.ä.t.t.r.e. ! för detta var det sämsta vi sett ..

   Njuuut söndagen Titti! Kram! 🙂

 2. Jonas says:

  Ja! o massa andra konstiga mellomänniskor… 😉

  Tack för galan, nästa år får du komma hit!

 3. Monica says:

  Ikke rart hun koser seg der, Gucci 🙂 Fine skap. Hvor er de kjøpt, eller hva heter leverandøren? Ha en herlig søndag!! 🙂

  • gizmolina says:

   Han ligger där heeela tiden efter att jag tömt skåpet på ting. Super cute! och finaste prydnaden jag kan ha! 🙂 Vad kul att du liker skåpet! Jag sålde det i min butik för många år sen och har tyvärr inte sett det i någon annan butik senaste åren… Märket är Boknäs.

   Önskar dig också en riktigt härlig söndag Monica! Klem!

 4. Em says:

  Klassebamse? Hm, upplys gärna en svensk som jag om vad detta kan vara. 😉

 5. Anna says:

  Jag ÄLSKADE Sanna och tippade henne som vinnare 🙂 Gillade även Elena!
  Ace däremot var trist, kändes helt ofixad! Väldigt “vardag”
  Men smaken är som baken och man kan ju lyssna på dom Mellolåtar som man gillar sen ändå på Spotify 😉

  Gulle Gucci!! Love, love, love <3
  (Har själv en Birmahane på 9år)

  Njut kvällen!

  • gizmolina says:

   Ja, alla tycker vi olika och det är ju det som gör att det är med så många helt olika musikstilar i Mello. Och så mysigt att du också har en katt i samma ålder. De sprider så underbart härlig harmoni i hemmet de små liven… ! 🙂

   Önskar dig en härlig söndagskväll fylld av lyckliga stunder! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *