D.A.G.E.N.S.

Allmänt

Dagens accessoarer = väska Balenciaga, notatbok “shopaholics I met and liked” + halsband från Glitter. Och! vinnaren av ett likt halsband är …. Trine! (bidrag postat maj 1 kl.8.45 em.). Grattis! och tusen 1000 TACK för alla tävlingsbidrag. Att läsa allt fint ni skriver gör mig SÅ glad!

Här i Casa Gizmolina pysslas det efter ett riktigt trevligt lunchmöte som pågick helt fram till att jag hämtade J på skolan i regnet.  Också har vi bokat resa idag! Åhhhh så underbart härligt det ska bli med sol & v.ä.r.m.e. för här i Oslo är det inte speciellt varmt alltså. Faktiskt riktigt kyligt.  Så, om några veckor lyfter vi och det blir amazing!

Ska du också ut och resa i sommar? Vart då? Berätta! 🙂

Nej, detta är inte min nya pose, även om man ju kan börja undra…? 😉  Det bara blev så, igen!  Anyway, dagens = bluse Rützou, byxor Hudson, skor Chloé och solbriller Marc Jacobs.

I kväll ska jag försöka mig på något som jag sällan lyckas med… nämligen att lägga mig tidigt för jag har varit sååå trött hela dagen…zzz…så: wish me luck ! 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “D.A.G.E.N.S.”

 1. Titti says:

  I sommar blir det en kortare tripp till Gotland….ligger lite lågt som det ju blir Thailand i höst och till jul!
  Härligt att ni åker snart.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Gotland låter riktigt härligt! 🙂 och så kul att du har Thai att se fram emot senare i år ! Njut din kväll! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *