Dagens & lördagsfeelings!

Allmänt

Slottsparken runt kl.10.45. Foto = Johanna.

Tycker du att du känner igen min klänning? Inte så konstigt kanske för idag kör jag lik style som igår men i en annan färg. (klänningen är en favorit från Odd Molly. hade den i min butik men är utsåld).Eftersom det är betydligt kyligare då solen lyser med sin frånvaro så matchar jag klänningen med jeansjacka (Odd Molly). Väska Indiska + solbriller Gucci. Mina skor hänger med mig nästan varje dag. Love them !

Plötsligt säger lilla J: “Mamma, rör dig inte så mycket, bilderna blir så suddiga då.” .  Hon har blivit en van (och duktig) fotograf. 

Vi är hemma för att luncha och ska snart sticka ut en tur igen. Det är verkligen SÅ stilla i gatorna här i Oslo, det märks tydligt att det är semestertider.  Många butiker + restauranger har semesterstängt och de flesta stänger redan kl.17. Känns lite som lördag varje dag tycker jag ! 😉

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Dagens & lördagsfeelings!”

 1. Camilla says:

  Hei fine du:) Ja den kjolen er herlig, fikk tak i den i rosa på Gol siden du var utsolgt:) Har så lyst på noe nytt nå så gleder meg til nettbutikken din åpner, hi hi. Får du inn høst fra Odd Molly også? Har sett en del fine strikkekjoler og strikkejakker som kommer:) Ha en amazing dag videre, og hilse søte J og si hun er en super fotograf:) Klem Camilla

  • gizmolina says:

   Åh så bra att du fick tag i kjolen ! den är lovely ! 🙂 Ja, jag får in höstnytt från Odd Molly, Valerie, Line of Oslo, Custommade m.fl… ! Jag har sett alla kolleksjoner som kommer och är enig i att det är mycket fint ! Önskar dig också en amazing dag ! och lilla J hilser och tackar ! Klem !

 2. Titti says:

  Tadaa-klänningen är en FAVORIT…jag har två, en som den du har idag och en marinblå. Hade nog kunnat tänka mig de andra färgerna också.
  vad bra att ha en kunnig fotograf!!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Håller med dig, jag hade också kunnat ha den i alla färger ! 😉 Den marinblå är perfekt till boots i höst… lucky you som har den ! Kram !

 3. casaofmia says:

  Klänningen är jättefin på dig, kram

 4. fru Svensson says:

  Jättefin färg på klänningen,har nog inte sett dig i den färgen innan !
  Va skoj att Johanna gillat att fotografera,
  det är ju så underbart med bilder som minnen.
  Hoppas det håller i sig.
  Ha det gott.Kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack fina du! 🙂 Och ja, det passar mig perfekt att J gillar att fotografera och jag är så glad för alla bilder bloggen bidrar till att jag tar. Önskar dig en festlig kväll ! Hälsa ! Kram !

 5. Rövarmamman says:

  Så fin i klänningen:) kram Finis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *