BLING, BLING…!

eat-diamonds-for-breakfast-and-shine-all-day-quote-1

Thailand, Phuket, The Royal Valley, kl.12.00

Goood söndags morgon snäckor! 

Här vaknade vi hela familjen av att det knackade på dörren kl.09.15. Det var blomsterleveransen som jag köpt igår som dök upp 45 minuter för tidigt (hade bokat dem till kl.10), that´s sooo thai style. ha, ha. Hur som helst! 4 personer bar in 19 vackra orchidés + en ny fin vit kruka till vår ena palm (den gamla hade vält och gått sönder)  för att fräscha upp det på vår terrasse och sen gick jag med dem vidare till nya lägenheten (som är högst upp i huset vid sidan om vår) och där planterades 2 stora palmer + 20 orchidés i vackra vita krukor. Åhhh så fräscht & fint det blev! Tänk vilken skillnad blomster gör för att skapa en harmonisk miljö!

Ni ska självklart få se bilder av allt men först måste jag ju visa den crazy shopping jag gjorde häromdagen som jag lovat att blogga. Ni minns då vi körde tur & retur till Robinson´s i Phuket Town 2 gånger (!) samma kväll (galskap deluxe!)? Eller om vi tar det från början: jag har, som ni alla vet, gått upp en del i vikt efter vår Luleå flytt och det har bidragit till att jag inte längre kan ha mina ringar (!). I know – total K.R.I.S.E.!!! jag får varken på mig förlovsningsringen (min vackra vackra diamantring från Engelbert) , min vackra Chopard, eller de diamantringar som jag fått av min pappa och som suttit på mitt finger i ja, vi snackar nästan 30 år (!). Helt förfärligt trist….! och – jag går runt och känner mig enormt obekväm utan mina ringar för fingrarna känns inte alls lika fina längre utan dem. Så – då vi kom ner hit så tänkte jag att jag skulle se efter nytt bling bling som kan krydda händerna fram till att jag gått ner (billigare att gå ner i vikt än att gå och slå ut ringarna för att senare ta in dem igen…men kanske inte lika enkelt…det är en annan sak, ha, ha) och plötsligt hände det! Då vi var inom Robinson´s för att checka om de säljer Shopkins (vilket det visade sig att de inte gör) så fick jag för mig att stanna vid en monter där de hade -50% på alla smycken och vips! så hittade jag det jag sökt! 🙂

15894925_10154112801525796_5387760320506459374_n

Då jag kom hem tackade jag JIG för min nya “rock”!  Och – för min första Chanel…! Ha, ha. Och ja, jag brukar ju alltid ha långa akryl naglar med fransk manikyr men – eftersom jag inte hittat någon som är bra på det i Luleå så kör jag med shellac nu. Inte riktigt lika stylish, men praktiskt. (kan hända jag gör nytt akryl set före vi reser hem… för detta känna inte helt 100).

15895339_10154112810450796_3943327703614043935_n

Man kan aldrig ha för mycket bling i livet om du frågar mig. 

15871955_10154112808130796_5896321561632709183_n

Diamonds are a girls best friend….! och ja, jag ville ha en riktigt stor maffig sak som ersättning för min förlovningsring. 

Regnet fullständigt vräker ner här (idag igen) och jag som alltid brukar vara hoppfull och tänka att det säkert blir sol en om stund har t.o.m. droppat solcreme idag för detta regn ser tyvärr ut att hålla i sig minst till i morgon…  Inte så kul alls. Men inget ont som inte har något gott med sig….: för nu har jag ro till att fokuserainredningen till nya lägenheten utan att känna att stranden / poolen lockar…!

Nej, nu tror jag minsann att vi ska fälla upp våra paraplyer och gå ner till restaurangen och luncha! Så – jag önskar dig en underbart härlig söndag fylld av skön avkoppling och många lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Mina Phuket tips!, Thailand 2017 | 10 Comments

10 responses to “BLING, BLING…!”

 1. Katrin Lindenhall says:

  Så synd på vädret. Men hur som helst känns en resa aldrig misslyckad ändå.Fast man älskar solen. Spännande att se nya stylingen av lägenheten. Diamanter har alltid varit solen på himlen. Jag har skadat min högra hand så jag kan inte Heller använda min favorit. Tur att det inte var handen med förlovning och vigselring. Så fina de var ede ska synas och bling kan aldrig bli för mycket. Jag vill inte Heller slå ut min för det var minte mormors tror inte de blir lika bra och det känns som använt på fel sätt. Har du hittat en lösning så hittar jag nog någon som passar eftersom fingret sväller så då får den sitta på alltid som de andra. Vilka bekymmer vi har

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för din trevliga kommentar och fina värmande ord Katrin! nu blev jag glad! 🙂 Och nej, en misslyckad semester p.g.a. regnet är det långt ifrån, jag njuter dagarna och idag hade vi sol! Underbart! Och ja, vilka diamant bekymmer vi har… 😉 Får hoppas att både du och jag kan ha vårt bling bling en dag snart… !

   Önskar dig en riktigt fin kväll vidare och en solig morgondag! Och jag ska visa bilder av nya lägenheten snart, måste bara få lite mer detaljer på plats först. Kram! 🙂

 2. Katrin Lindenhall says:

  Var för snabb. . Sköt om dig och fortsätt med stylingen av lägenheten och njut av dina fina ringar. Tack för en mysig blogg önskar dig en fortsatt fin semester.

 3. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Åh vilka snygga ringar! Inte så fel med att vara tvungen med nya då 😉 men jag förstår ditt dilemma, sitter i samma sits jag också… men imorgon är det måndag och det finns ju ingen bättre dag för nystart än en måndag! Så idag är det jag som gör matsedel för kommande vecka (bara mån-tors, helgen får vara oplanerad) så att jag har koll på vad jag stoppar i mig. Hoppas vädret har vänt och att solen skiner på dig! KRAAAAM

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. Lotta! Ja, alltså det att jag inte kan ha mina ringer längre, det är verkligen droppen…. Så – nytt år och nya möjligheter! vem vet, kanske jag t.o.m. kommer att inviga de snygga träningskläderna jag shoppade i L.A….? Inget ont som inte har något gott med sig! Ha, ha. Men alltså så duktig du är som gör matsedel! Önskar att jag också var bra på sånt… Men nu på semestern så går jag all in med allt jag har lust på så kan jag sitta där med min avokado då jag kommer hem istället… 😉

   Önskar dig en härlig kväll vidare och en riktigt, riktigt fin tisdag! Och – här i Phuket var det en hel del sol idag – Hurra!!! Kram!

 4. Evelina says:

  Åhhh vilka tjusiga ringar, dom klär dig!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner t.a.c.k. för fina ord Evelina! 🙂 Jag ser fram emot att trippa runt med de och blinga då jag kommer hem….!

   Önskar dig en riktigt fin kväll och en magisk morgondag! Kram!

 5. Eva says:

  Hej! Kan tipsa om Kicki på Nagelstudion i Boden som är duktig på naglar. Det mesta av deras jobb kan du se på Instagram. Lycka till! Kram 🙂

 6. Maria says:

  Tack för en jättebra blogg!! Vill du tipsa om bästa ställena att göra akrylnaglar på Phuket?
  Vackra bilder! Man riktigt längtar…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *