Då kör vi !

Allmänt

Alltså vad händer ? Finska bidraget sjunger på svenska ?! Allt kan verkligen hända i Eurovision Song Contest! So far gillar jag Grekland & Rumänien bäst. Men kvällen är ju ung… ! 🙂

Uppdatering 1:  gillar Cypern ! den får mig att vilja dansa !!! Love it!

Uppdatering 2: Rumänien till final ! B.r.a. ! & Cypern ! ännu bättre ! & Grekland ! Alla mina favoriter. Härligt ! men de får se upp för Loreen är trots allt ändå bäst ! 😉

P.S Tack för kvällens sms-gala Jonas

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Då kör vi !”

 1. Viv says:

  Haha, det samme kommenterte jeg akkurat her – veldig rart!!!

  • gizmolina says:

   Jag trodde först det var jag som druckit för mycket bubblor!? 😉 haha nejdå, skojar bara. Men ovant att höra ett annat land sjunga på svenska ! Tack för ditt sms. Hade glömt internet sticket hemma så kunde inte skriva på FB att jag hade öppet idag (kom inte ut på nett) + att min mobil var tom för batteri… Så synd ni inte kunde komma inom. Men nästa gång ! Kos dig i kväll ! Klem ! 🙂

 2. Titti says:

  Mycket på gång idag….. tre tävlingar i schlagern, tisdag, torsdag o lördag….är ganska mycket…men vill inte missa det!!
  Kram Titti

 3. Johanna says:

  Svenska är ett Officellt språk i Finland så inte så konstigt i sig :). Jag talar flytande svenska trots 9 år i Finland. Finns ju skolor o allt på svenska. Men vi är ju inte så många då vi bara är 300 000 med svenska som modersmål i Finland men språket finns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *