Dagarna flyger fram…!

Allmänt

168397-2349
Jag & Johanna på Katathani Resort på Kata Noi Beach där vi åt lunch i söndags.

Phuket kl. 23.40 onsdag kväll…

De senaste dagarna har bara "försvunnit"…. men det är ju så det är (och ska vara!) när man har riktigt roligt! 🙂

Nu har vi precis kommit innanför dörren efter en super mysig & trevlig middag hemma hos våra trevliga grannar, Familjen Blomberg, som bor snett över oss. Deras söta döttrar lekte massor med Johanna och hjärtat skrattade och busade fram till att somnade i mitt knä vid bordet runt kl. 21.30. Jag kan inte minnas sist hon var vaken så länge så man vet aldrig, kanske vi får sovmorgon imorgon? 😉

Vi har haft en fantastisk dag idag!

Att besöka Marie & Co uppe på Sunwing Resort på Bangtao Beach var bara sååå mysigt och jag kommer leva länge på det 🙂

Jag har fått lyxigt mååånga blader av Marie, mest interiörblader, så nu ska jag krypa upp i soffan och mysa med dem. Om internet fungerar som det ska (det är på & av hela tiden….) lite senare så bloggar jag mer då så att jag blir a´jour för nu har jag många bilder att visa er 🙂

Hoppas att din dag är lika bra som min!

Kram!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Dagarna flyger fram…!”

  1. Greta says:

    Det skulle vara roligt om du ville berätta lite mer om vilka stränder ni tycker bäst om, vilka restauranger som är bra. Vad finns runt omkring er där ni bor – någon strand?

  2. Tiina says:

    åhhh, kata noi. där va vi och solade och badade några gånger:) Känner igen vart ni är 😀 åhhh… jag vill tillbaka ! NU ! hoppas ni har det underbart där nere i värmen och härligheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *