DAGARNA SMÄLTER IHOP…!

Allmänt

 

Mina kära bloggvänner! 

Det finns risk för att jag svarat fel om någon frågat mig vad det är för dag idag? för dagarna sedan jag kom upp till Luleå har verkligen smält ihop…  Men söndag it is och jag har varit och besökt min älskade mamma hela eftermiddag efter en lite sömnlös natt. Det var så spännande att Johanna hade så stor bjudning hemma igår att jag ville vara vaken och höra hur det gått då gästerna lämnat.  Och det blev sent… vilket jag tänker är ett bra tecken på en lyckad afton! De är 30 elever i den “Euroklass” som hon reser med till England till hösten, 23 tjejer och 7 killar, och alla var där! Så otroligt super kul!!!

Och idag strålar solen över Luleå och snön ute på gården har verkligen smält undan senaste veckan, även om det fortfarande är en hel del kvar. Jag sladdade förbi och hämtade en pizza på vår kvartersrestaurang här på Östermalm på väg hem från sjukhuset och i kväll ska jag bara ta det helt med ro, kanske se en serie? och lägga mig väldigt tidigt.

Önskar dig en riktigt fin söndagskväll !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

50
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *