Dagen..

Allmänt

168397-1824
jag och mitt hjärta en dag i september.

… fick plötsligt en oväntad vändning så nu går jag och Johanna ut. Återkommer förhoppningvis gladare då jag är tillbaka!

Om du vill pigga upp mig så får du jätte gärna skriva till mig vem du är som läser min blogg? Om du bor i Sverige eller Norge och hur gammal du är är 2 saker jag är extra nyfiken på…! Så det räcker gott att du skriver "Sverige 25 år" tex.

Njut dagen alla underbara läsare!

Kategori: Allmänt | 130 Comments

130 responses to “Dagen..”

 1. Micaela says:

  Självklart vill jag pigga upp dig! Jag är 21 år och bor i Göteborg. Tack för din blogg som alltid piggar upp mig;) Sköt om dig!

 2. Gumman! Hoppas allt är väl trots det? 29 år, fyller snart 30 år och bor i Sthlm (det vet du redan :D). Ha en FAB helg…väntar på mail fr dig 😉

 3. angie says:

  Hej! jag är 23 år och började läsa din blogg regelbundet tidigare i höst när jag flyttade till england för att göra min utlandstermin (är student). jag kände mig totalt bortkommen och hade verkligen gjort vad som helst för att få åka hem. men att läsa din blogg piggade upp mig, alla fina “dagens tanke” som du har lagt upp har peppat mig att genomföra det här och din kärlek till johanna har påminnt mig om den kärlek mina nära har till mig. nu har jag det bra här och det är inte lång tid kvar till jag ska åka hem heller. men jag kommer absolut att fortsätta läsa din blogg då. kram

 4. sofia says:

  Malmö, 24 år mammaledig till min lilla dotter 1½ år

 5. Emma says:

  Oslo, 22år. HA en strålande fin helg 😉

 6. anna-lena says:

  33 år bor i drammen, lilla nora 6 mån sitter i knät vi ska snart hämta oscar 3 i barnehagen… 🙂 läser dagligen, hitta hit genom josefines blogg 🙂 tack för myyys

 7. Malin says:

  Malin heter jag. Bor i Uppsala och är 24 år. Fastnade för din blogg av flera anledningar, men mest tycker jag att du är en Fantastisk människa som sprider sån glädje! Allt du har gjort i ditt liv, din fantastiskt fina dotter, allt tycker jag är kul att läsa om! Så bodde jag själv i Oslo i 2 år förut så det är extra kul att läsa å se bilder därifrån! Jag läser själv på universitet nu och tycker det är jättejobbigt och jättesvårt. Men när jag kikar här och ser dina citat så brukar jag tänka att jag vet vad jag vill – att ha min examen och du motiverar mig utan att du själv egentligen vet det! 🙂 Och det tackar jag för! !

 8. Lena says:

  Hej hej!

  Lena, 25 år, Gävle.

 9. Madeleine says:

  Hej! Jag är 25 år och bor i Göteborg, men uppvuxen i Sundsvall. Du är en av mina favoritbloggare för du är så positiv och en riktig livsnjutare, en förebild för mig själv och många andra! 🙂 Kram på dig och ha en trevlig helg! (första gången jag kommenterar faktiskt!)

 10. Gisa says:

  Sthlm/Gävle, 20 år. Tack för en bra blogg!

 11. Josefin says:

  Jag heter Josefin och jag bor i Norrköping. Jag är 28 år och jag lever tillsammans med min blivande man. Vi har inga barn än men en hund. Jag är gymnasielärare och har jobbat som det de senaste fyra åren och det trivs jag bra med, om jag kommer att vara det hela livet vet jag inte men ett tag till iaf 🙂 Jag började läsa din blogg regelbundet tidigare i höstas och jag är grymt imponerad av vilken drivkraft och energi du besitter. Du är en mycket god förebild för oss kvinnor, både karriärsmässigt och som mamma.

 12. Malin says:

  27 år bor i norra Sverige, inte så långt ifrån dina hemtrakter. Har två barn en pojke på 6 år och en liten tjej på 5 månader.

 13. Lina says:

  20 år från Halmstad. Läser flera gånger om dagen men kommenterar aldrig, var väl på tiden nu. Du skrev om Johanna figurerna på Hemtext häromdagen, jag bor i en lägenhet som Johannas pappa äger. Det kändes så konstigt att du också visste vem hon är.

 14. Pia says:

  Hittade din blogg för några månader sedan. Är shopping-galen, och har varit i modebranschen lääääänge..41 år, och fortfarande lika galet glad varje månad när nya numret av Elle kommer ut, och dricker gärna en “dagens” eller bubbel.. Gillar helt enkelt det du skriver.

 15. Sandra says:

  Sandra 18år Sverige, har en son på snart 4mån!

 16. Camilla says:

  Så lustigt, när jag läste att du ville att vi skulle bestämma vad ett av dagens inlägg skulle handla om så tänkte jag föreslå dig att fråga oss “läsare” om en personlig fråga, detta är precis vad du nu gjorde.
  Jag hoppas att det inte är något allvarligt som hänt utan att du återvänder hem gladare och full av din vanliga energi.
  Ja, mig har du ju träffat och jag är ju liksom du 37 år, boendes i Eskilstuna, tidigare bosatt i Gävle under några år. Jag flyttade dit 1998, om jag inte minns fel, ungefär då du flyttade därifrån.
  Dessutom mamma till Tilda och vansinnigt förälskad i F 🙂
  Kram på dig!

 17. Hanna says:

  27 år från Örebro…

 18. Anna says:

  Anna 21 år och bor i sverige, Linköping närmare bestämt. Din blogg är alltif lika rolig att läsa och bilderna på dig och din prinsessa är underbara.. Fortsätt så.. / anna

 19. FruSnud says:

  Hej!

  Katarina heter jag, 30 år från Malmö, har precis fått en liten dotter Maja och är mammaledig. Tittar in på din sida varje dag flera ggr om dagen för att den gör mig glad och är inspirerande och du visar tydligt att det går att vara småbarns mamma och Fabulous samtidigt! Dessutom “står” du för allt jag älskar: glädje, positivitet,givmildhet,ödmjukhet, lyx i vardagen, Cariie, rosa, vackra saker som gör en lycklig!m.m
  Så, keep smiling!
  Kram.

 20. erica says:

  22 år från Sverige! Liten stad..

 21. Caroline says:

  Caroline, 19år stockholm.

 22. Mariasmamma says:

  29 år og bor i en by i Østfold. Har en datter på 20 mnd og driver et mellomstort firma sammen med min mann. Trofast leser, du skriver bra, og det er så kjekt med bildene av deg og lille J. Lese her gjør dagen min trivligere!!

 23. Sofia says:

  Sofia, 21 år bor i Sundsvall

 24. Anna says:

  Hej! Anna heter jag. är 20 år o bor i Karlstad.

 25. Anonymous says:

  Ålesund men är från Sverige, 21 år

 26. Linn M says:

  Sverige/örebro 22 år, kort och koncist 🙂

 27. Lea says:

  Norrbotten (Sweden) (- 15 grader idag!!brrr)
  38 år ung.
  Mys till helgen.Kram

 28. frida says:

  frida 21 göteborg.
  tycker bloggen är så mysig och ditt sätt att se på saker ger mig verkligen inspiration.
  kom och tänka på ett citat jag hörde för rätt länge sedan, men tycker det är så bra.
  “Life is not measured by the numbers of breath we take, but by the moments that take our breath away”

  Ha en otroligt bra helg.

 29. Linda says:

  Linda, 22 år, Sverige. Din blogg läser jag av flera ggr om dagen! Du är en toppenbloggerska! Kram

 30. Lise says:

  41 år og bor i Norge. Bloggen din er et av dagens høydepunkt,du er alltid så positiv og sprer glede med alle dine gode ord:) Er jeg trist og lei,så kan jeg lese her og dagen blir straks mye bedre!!
  Et tips angående din skjønne datter. Ta på vottene før du tar på dress/jakke, da sitter de mye bedre.
  Ha en fin helg.
  Klem fra en trebarnsmor 😉

 31. Sara-Maria says:

  Brukar läsa din blogg dagligen. Jag fick tipset av min kusin Jonas Norén. Jag måste hålla med många av de andra tjejerna att din blogg är väldigt inspirerande!! Man blir glad av att läsa den 🙂
  Jag 32 år och bor i Arvidsjaur med min sambo och vår dotter Cornelia 2,5år.. jag väntar mitt andra barn i slutet av februari.

 32. Elin says:

  27 år och bor i Karlskrona i Sverige. Kommer från Sundsvall å känner igen det “norrländska språket” i ditt skriveri! TACK för urgullig blogg! Kram!

 33. Maria says:

  25 år och bor i Örebro..
  Hoppas att din dag vänder och att du får en fin fredag! Det är du värd efter allt arbete du lagt ned den senaste tiden 🙂

 34. Carin says:

  Kvinna, 30 år jobbar som personalchef i Västra Sverige.

 35. Marie says:

  Hej! Marie heter jag är 36 år och bor i Västerås med min man, bonus son på 12 år och vår dotter som är 3,5 år. Kommer från Luleå och är gammal klasskompis till dig! Jag bara älskar din blogg! Blir otroligt inspirerad och glad, kan inte sluta läsa. Ha en bra helg!

 36. Anna says:

  Hej hallå! Anna heter jag, 22 år och bosatt i Stockholm. Läser till gymnasielärare och har totalt fastnat för din underbara blogg! Hoppas att ni får en riktigt bra helg och att det blir minst ett glas champagne ikväll!

 37. Emelie says:

  26 år, Sverige (Norrköping). Hittade hit via ‘Englas showroom’ för några månader sen. Du har en inspirerande blogg, och verkar leva ett spännande liv 🙂 Kram

 38. Jessica says:

  Läser här varje dag och gläds åt din glada och inspirerande blogg.
  Är 33 år och bor i Växjö,har 2 barn på 9 och 5 år.

 39. helen says:

  sverige, 18 år 🙂

 40. Zara says:

  18 år, kommer från Sundsvall. Läser din blogg för att du alltid få mig på bättre humör med din glada humör och syn på livet! Är dessutom väldigt imponerad på dig och allt du lyckats med i livet. Du är en förebild 🙂 Sköt om dig och ha en fab helg 😀

 41. a.k says:

  Kanske låter konstigt att säga men du är ju typ skolboksexemplet på en “hot mama” Kul att se ngn som inte gått ner sig totalt i mjukisar och flottigt hår.
  Hm, Sverige, stockholm 17 år. 😀

 42. Jenny says:

  Hej!Är en trogen läsare och ser verkligen upp till dej!!Blir så glad att läsa här. Är 20 år och kommer och bor i Finland!
  ha det super bra nu,kram:)

 43. Nathalie says:

  Stockholm 18. Läser din och Josefines blogg flera gånger om dagen och det låter konstigt, jag vet, men man blir verkligen genuint GLAD av att läsa era bloggar! Kram på er!

 44. sofie says:

  Sverige 22! (:

 45. Sofia says:

  Stockholm, 29 år. Trevlig helg:)

 46. Sanna N says:

  Hejsan du är så bra o din blogg gör mig så glad! Jag är 41 år har 2 små barn o bor i Sverige, Gävle
  Har precis startat en blogg jag också..jag har lika favorit godis last som dig..fniss….Du är suverän o fortsätt blogga fr Thailand, jag diggar din blogg//kram på er

 47. maria says:

  halmstad 22, var jag som skrev om muffinsarna med kinapuffar, har haft dåligt samvete att jag aldrig skrev receotet-det kom bort i villervallan här 🙂
  men nu har det hittat tillbaka, fortfarande intresserad?
  kram!

 48. Zandra says:

  Snart 24 år 🙂 bor o stockholm o jag vet inte huuur länge jag läst din blogg 😉 Man blir allid så glad och positiv här inne!
  Ha en härlig Helg, Kram Zandra

 49. Åsa says:

  Bor i Stockholmsskärgård, 35 år,En dotter
  på 12 år

 50. Jenny J says:

  Hej härliga Anna-stina! Var ett tag sedan jag lämnat ett avtryck här på din blogg,,,

  Jag är 32 år, och bor ca 15 min. utanför Helsingborg, på landet. Är egentligen en stadstjej, men kärleken har fört mig hit. ( vad gör man inte för den??? )

  Råkade “snubbla” in på din blogg av en händelse, och sedan dess är jag fast! Tror att det var för ca ett halvår sedan, och jag har läst ALLT, från början till slut! I just love it! Du har den bästa bloggen! Massor av inspiration och glädje! Ha en Fab fredag, och njut ett glas champange… det är du värd, och lite kina snacks…
  😉
  Kram från skåne.

 51. Anna says:

  En 24 årig Göteborgare som läser din blogg varje dag! 🙂 Den är härlig!

 52. karin says:

  uppsala, 20år. =)

 53. Johanna says:

  Johanna heter jag 24 år från Sundsvall…Startar alltid dagen med ditt och Johannas liv.=) Otroligt mysig blogg..Som många andra skrivit är du en otrolig männsika och en stor förebild för många! Många varma kramar till dig och Johanna!

 54. Maria says:

  Jag heter Maria och är 23 år, bor i Vänersborg/Sverige. Läser din blogg flera gånger varje dag och den är verkligen inspirerande och ger en må bra känsla! Tack för det du skriver 🙂
  Ha det bra!

 55. Emma says:

  Sverige och jag är 18 år. Du får mig att njuta av dagen och att ta vara på livet. Vi lever ju bara en gång, så varför vänta med att leva?!

 56. Frida says:

  Jag är 19 år och bor i Sverige. Gillar verkligen din blogg 🙂 Hoppas du känner dig gladare snart!

 57. Sarha says:

  Hej 🙂
  Jag heter Sarha, har pecis fyllt 26 år och bor i Verbier i Schweiz, men annars i Sthlm.
  Fastande totalt då jag kom in på din sidag via Josefines för några månader sen. Nu är din blogg en av mina favoriter och jag är inne och läser varje dag. Arbetar också med inredning 😉 PÅ Asplund?! Känner du till det?? I sthlm.. Kram på dig

 58. Sara says:

  Hej! Jag är 28 år och bor i Göteborg men har även bott flera år i Norge. Halkade in på din blogg av en tillfällighet och tyckte först att den var lite “to much” men nu läser jag varje dag och uppskattar att du verkar vara en genuin människa med ett stort (rosa) hjärta och jag tror att du inspirerar många på ett positivt sätt!

 59. L says:

  Göteborg 23 år

 60. Jessica says:

  23 år, Halmstad med en prinsessa på 8 månader, Tycker det är fantastiskt roligt att läsa din blogg, den inspirerar. Efter vi kommit upp på morgonen och jag kokat kaffe läser jag din blogg. Då busar prinsessan som bäst för sig själv och jag njuter av att kunna sitta en stund med kaffet och datorn SJÄLV 😉 Att jag aldrig läser din blogg nästan på kvällen beror på att jag tycker om att vakna och läsa dina positiva ord, det ger en bra start på dagen. Så TACK!! P.s Har även fått sambon att tjuvläsa ibland D.s

 61. Anonymous says:

  sthlm 16

 62. Carolina says:

  20år, Umeå. Läser din blogg varje dag, tycker att den piggar upp och sprider glädje!

 63. Henny says:

  Henny, 20år, bor i jönköping (swe)med min fästman. Jag läser din blogg varje dag, du är verkligen en glädjespridare! Hoppas vi läsare kan prida lite glädje till dig också ibland! Du är en fin förbild för oss yngre (och äldre?) tjejer, jag har hela mitt liv velat ha karriär (pluggar juridik) men även familj, så du ger en hopp om att ska fungera! Kämpa på & tack för alla härliga inlägg du skriver! kram

 64. Ida says:

  Sverige, 21 år

 65. Serena says:

  Bor i Göteborg och är 26 år. Jobbar snart inom kriminalvården.

  Ha en underbar helg! 🙂

 66. Erica says:

  Erica 22 år, östersund, mamma till två pojkar (leon 2 år) och Milo(9 mån).

 67. Anonymous says:

  Hej, Sanna 28 år sthlm, väldigt barnsugen och älskar att läsa om din vardag.

  Fortsätt insperera oss blivande mammor. även när du flyttat söder ut.
  Var föresten på evason Phuket för 2 veckor sedan. Underbart!

 68. Sofia S says:

  22år, Lidköping Sverige
  Mamma till Hedda 4månader. Just nu mammaledig annars säljare.

  Tack för en supermysig blogg!

 69. y says:

  30 år, Malmö. Mamma till 2 pojkar 🙂

 70. hilda says:

  sverige 22. Gud sicken söt tjej du har.

 71. Mic says:

  Sverige, 19 år

 72. Sara says:

  Hej!

  26 år Sverige, började läsa din blogg för några dagar sedan bara. Kanon! Ha en trevlig helg!

 73. Gittis says:

  Jag bor i Norrland (Sollefteå) och är 35 år, har två barn, pojke 8 år och flicka på 3 år. Hittade hit via Prinsessans blogg som jag hittade till via familjeliv. Tycker om att läsa om dina tips och att påminnas om att livet ska vara FAB! Kram

 74. lilla anna says:

  Sverige, snart 30 🙂

 75. Anonymous says:

  15 år, sverige. haha yngsta läsaren här tror jag;)

 76. Emmaria says:

  Jag är en 25-årig Göteborgare som tycker din blogg är jättesöt! Blir alltid på bra humör av att titta in här 🙂

 77. Anonymous says:

  Luleå, 20 år 🙂 du ar en super bra bloggerska!

 78. fia says:

  mamma från sörmland 31 år har 2 pojkar var av ett är handikappat.
  önskar dig en trevlig fredag kväll

 79. anna says:

  stockholm, 25 år. Din blogg är så härlig och man blir alltid på bra humör när man läser den!

 80. Jonas says:

  Men hallå! 79 inlägg å bara brudar. Här kommer jag!

 81. Louise says:

  Sverige, 20 år.

 82. Marie says:

  Oslo, 26 år

 83. Carolita says:

  Carolina, 25, Chile

 84. Sara says:

  Stockholm, Sverige 28 år.

 85. Sara says:

  Tjej, 20 år från Uppsala.

  Läser beteendevetenskap och tycker det är intressant hur många teorier som kan appliceras på dig. Nu talar jag ju i första hand om genusbetingade frågor. Våra liv och intressen verkar skilja sig åt enormt och det är denna åtskillnad som intresserar mig.

 86. Malin says:

  Jag är en 26 årig svensk som bor i Norge, tack för en bra och inspirerande blogg 🙂

  Trevlig Helg!!

 87. Micka says:

  Micaela, 23 år och kommer från Partille/Göteborg. Läser din blogg dagligen =)

 88. Cecilia says:

  Hej! Cecilia heter jag, 30 år och bor i Blekinge. Superbra blogg!!

 89. Sofia says:

  26, Stockholm

 90. A says:

  Bor i Göteborg,uppvuxen i Övik.Snart 45(!)fattar det knappt själv :)Läser din blogg dagligen och går ofta in och kollar om du uppdaterat.Gillar att du har sån´energi och är så positiv.

 91. madilene says:

  24år från göteborg
  älskar verkligen dim blogg, kikar in varje dag

 92. josefine says:

  KUL med så många kommentarer!!!
  Skickar stora kramar till dig – en UNDERBAR tjej!!

 93. H-S says:

  Hej! Jag läser varje dag, gjort i ca 2 månader. Är 22år och bor i Skövde, Sverige! Ha en trevlig helg!!

 94. Åsa says:

  Åsa 26 år sverige. Mamma till en liten flicka 1,5år. Läser din mysiga blogg varje dag! kram

 95. Lissan says:

  29år, Göteborg. Mammaledig med Olivia snart 11 månader =)
  Din blogg= bästa bloggen!

 96. elin says:

  elin, en 24-årig mamma med två grabbar på 5 och 4 år. Jobbar i butik med både inredning och kläder. Jag jobbar enbart ca 50%,jag vill vara hemma så mycket som möjligt med mina prinsar. Bor tillsammans med killarnas pappa (min man)i ett radhus i en småstad. Jag läser din blogg varje dag, som jag tidigare har skrivit så ger din blogg mig en chans till att komma närmare lyx och glaumor.

 97. angelica says:

  oj hoppas de inte har hänt nå allvarligt.
  brukar ju läsa din blogg VARJE dag lämnar lite spår ibland senast igår =) är en tjej på 24år som bor i en liten lägenhet i västerås. jobbar med kläder som ja älskar men skulle vilja jobba med lite inredning oxå din mix i din butik du hade verkligen min stil =) love pink
  nu blir de lite idol tittande men kikar in senare om du kommer med lite tips och bilder.
  ha en super trevlig kväll de är du värd efter allt jobb du har hållt på med i veckan korka upp bara=)
  kram angelica

 98. Angel says:

  Sverige,Göteborg,25 år gammal. Följt
  bloggen sen start nästan.

 99. Anna ES says:

  28 år, Sverige, mamma till två tjejer (4år och 7 månader)

 100. Lulu says:

  Jente 18, Oslo.

 101. Evelina says:

  Karlstad, Sverige. 23år. 🙂

 102. Carolina says:

  Sverige, 19

 103. ida says:

  aaw vad söt!! fina kläder hon har!
  Ida, värmland. 19 år. 🙂 trevlig kväll!

 104. Jenny från gävle says:

  Hej jag heter Jenny 34 år från Gävle, nyss hemkommen från teatern i stan “Doktor glas” med Christer Henriksson.
  Gillar din blogg Ha en Fab fredag kram.

 105. Morrfan says:

  Kvinna. Sverige 25 år

 106. Sofia says:

  21 år, Oslo. Var jag som skrev och frågade förut om Yaya´s, var där i helgen och blev så nöjd, så det blir en sväng dit i helgen med 🙂 Ha en härlig kväll!

 107. Sve 33år. Hoppas du är på bättre humör nu, det är ju ett par som har kommenterat. Ha en underbar kväll;)

 108. Sandy says:

  Sandra, 25 år och nyinflyttad i Gävle!!

 109. Lin says:

  32 år, akershus. leser bloggen din opptil flere ganger om dagen, da den gjør meg så glad. håper dagen din ble bedre…..

 110. Tess says:

  Tjej, 20år, Västkusten. Du har inspirerat mig mycket 🙂 Du är verkligen min “role-model” när det gäller jobb! Keep up the good work!

 111. Anonymous says:

  18 år ,Sverige

 112. Therese says:

  26 år från Skåne.
  Väntar mitt första barn.
  Din blogg är den bästa och den får en alltid på bra humör.
  Kramar!

 113. Johanna says:

  Johanna, 19 år.
  Sverige, Stockholm 🙂

  Johanna är såå söt!

 114. Mia says:

  Mia, 30 år, Torslanda utanför Göteborg. Har precis upptäckt din härliga blogg och kommer definitivt tillbaka! kram

 115. Froztie says:

  41 år Norge.
  Som jeg tidligere har skrevet elsker jeg din positivitet som sprer seg fra din flotte inspirerende blogg. Håper du får en bedre dag i dag. 🙂

 116. Anna says:

  24 Stockholm, kram & trevlig helg!

 117. Nadja says:

  Jag heter Nadja och är 20 år och kommer från Stockholm. Älskar din positiva blogg!!! Blir alltid lika glad och inspirerad av att läsa denna underbara blogg! 🙂
  Ha det bäst!!!

 118. Line says:

  Hej! Line 35 år. Norska född i Oslo, men bor sen 7 år i Stockholm med sambo och dotter.

 119. Angelica. says:

  Uddevalla (sverige), 22år och mammaledig ned Ebba 10 månader.
  Tack för en super bra blogg 🙂

 120. Sarah says:

  Det är otroligt tråkigt när negativa saker händer i ens liv,men jag hoppas och tror att du kommer komma tillbaka starkare än nånsin!

  Jag e 19 år och kommer från Sthlm!

 121. Hanna says:

  Hanna, 28 år, bor i södra dalarna, mammaledig med son på 10 månader.

 122. martina says:

  martina, sverige 20år =)

 123. Monica says:

  Monica, norge, 35 år helt fram til tirsdag =) Bloggen din har jeg nettopp oppdaget, og den er virkelig super på alle måter; du gir mye av deg selv. Du virker som et fantastisk skjønt menneske….heldige de som omgås deg. Ønsker inderlig at du får en fin helg!

 124. Ulrica says:

  23, Sverige =)

 125. Karolina says:

  Sverige, 28. En toppenmysig blogg!

 126. christine says:

  25 år från Uppsala, har en dotter som är 9 månader.
  Gud Välsigne dig!

 127. AnnaStina says:

  Ni är FANTASTISKA!!!! 🙂 TACK så jätte mycket för era svar till mig! Om ni bara visste hur glad jag blir! 🙂 🙂 Nu lyckades ni verkligen pigga upp mig och det sätter jag enorm pris på! 🙂 Det är NI som får mig att inspireras till att fortsätta mitt bloggande.! Sköt om er massor och TACK igen för att ni tog er tid att skriva till mig! Mängder av kramar!! 🙂

 128. Emma says:

  25 år (om några dagar), bor i Värnamo, Sverige.

  Läser här så gott som varje dag för att du verkar vara en sån underbar person med en fin syn på livet! Hoppas du mår bättre snart!

 129. ida says:

  sverige 15 år

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *