DAGEN FÖRE DAGEN…

Allmänt

189a5dc4ddeeeb2160cd5e67b0b25a57

Glad onsdag mina vänner! 

Solen strååålar men någon sommarvärme har vi inte ännu, och belive it or not men vi har SNÖ kvar på gården! en riktigt stor hög har vi så ja, vi får väl vara glada om den har smält till skolavslutningen. Ha, ha.  Och nu har alla 17:e maj saker åkt fram här så jag kom genast i stämning. Åhhh 17:e maj alltså…jag önskar att Sverige fick till något liknande 6:e juni.  Tänk så fantastiskt fint det vore om alla svenska barn också gick i tåg och viftade med flaggor och ropade Hipp Hurra!  Hoppas, hoppas, att det blir en liknande tradition här om några år.

Men vi har ju midsommar då! och i år, ska vi för första gången fira midsommarafton hemma. Det ser vi fram emot! för då tänker jag gå all in med midsommarstång och kransar i håret! 🙂

IMG_6373-640x960

Det här är en av mina favoritbilder av mig och Johanna. Det var på morgonen, 17:e maj, för ja, vad kan det vara? 6-7 år sedan? kommer inte helt ihåg..  Johannas fina kjole hade jag shoppat hos Soup Store.(på CC-vest i Oslo).  Den butiken är ett tips om du är ute i sista-minuten-outfit-till-ditt-barn idag. Och SOM jag saknar mitt långa hår… känner att jag inte är helt färdig med Montazami svall i mitt liv riktigt ännu…

Idag blir det packning & massor av ärenden på mig.

Önskar dig en magisk 16:e maj!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “DAGEN FÖRE DAGEN…”

 1. Karolin says:

  Men det är bara den 15 idag 🙂 Och tisdag… eller är jag ute och cyklar??

  Hoppas du haft en härlig dag i alla fall!!

 2. Karolin says:

  Men guuud det ÄR ju den 16… helt snurrig är jag. Men det är väl tisdag? Hahaha

 3. Elin says:

  Man kan visst ha extensions som äldre. Men så mycket snyggare och mer classy med en naturlig mellanblond färg och kanske inte långt ner till brösten och lockat som på en liten flicka. Kör på en mellanblond färg i lagom längd och lär dig styla det lite mer moget bara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *