Dagen idag.

Allmänt


Plösligt blev det dags för lunch och precis då bilden togs så berättade min trevliga granne en så kul sak att jag höll på satt skratta på mig 😉 Vi äter föresten inte i poolbaren längre som ni kanske ser, istället så har nu resortens restaurang öppnat och vi sitter vid barnpoolen = perfekt läge för Johanna.!

Phuket kl. 16.50 torsdag, +33 grader & sol.

Allt blir som bekant inte alltid som man tänkt sig och det är ju det som är så härligt med livet 🙂

Som den här dagen tex. Johanna har badat i poolen i flera timmar och jag har suttit och myst och pratat med trevliga grannar och Johanna somnade inte sin förmiddagsnap förren kl. var 16.10 och nu sover hon hur sött & gott som helst och jag sitter ute på verandan under fläktarna och mysbloggar.

Men egentligen så skulle vi ju åka in till Patong i em men det sköna är att det inte spelar någon som helst roll så vi tar bara den turen en annan dag istället 🙂

Min hosta är så illa nu att jag faktiskt längtar till läkarbesöket så att jag får något som lindrar den och som gör att jag förhoppningsvis kan sova gott i natt 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Dagen idag.”

  1. Vad härligt att kunna ta dagen som den kommer. Det är lyx! Hoppas att hostan blir bättre efter läkarbesöket.

  2. Zandra says:

    Krya på dej! Och ha en fortsatt FAB break! 😉

    Kramis Zandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *