Dagens.

Allmänt

Idag har jag på mig klänning från Deeday och Johanna inviger topp + shorts / kjol shoppade här i Phuket på Central.

Nu är det dags för middag. I loooooove thai-mat! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagens.”

 1. Johanna says:

  En fråga; Du skrev för en tid sen att du gått upp en massa i vikt, 10 kg eller vad det var…
  Och nu skriver du att du är så stressad så du knappt kan andas. I min värld är stress och viktuppgång inget som följer sammen, snarare tvärtom, att man går ner med stress. Men! Du har ju även skrivit att du varit dålig i magen osv en tid. Är du gravid, AS?
  Vill du inte svara så förstår jag ju det, det vara bara en tanke som flög förbi här nu när jag tittade på dina bilder och läste din text.

 2. Lena i Uppsala says:

  Hej Fina Anna-Stina!
  Har legat lite efter med att läsa din underbara blogg, så nu har jag njutit och läst ikapp. Vad härligt ni verkar ha det och nu har ni varit till fantastiska Freedom beach… Vi ska åka dit då vi åker i mars – vi älskar det stället! Hur var outleten ni åkte till – var det något eller kan man skippa den? Jag är så nyfiken…

  Spännande med svenska skolan hos er. Det är lite av en dröm jag har att få arbeta med det jag gör, förkollärare/lärare, fast i Phuket/Kamala. Förena nytta med nöje i ett paradis!!! Keep on dreaming.

  Vad mysigt att du har din mamma kvar – hur länge till stannar de? Ni är så fina tillsammans och det lyser/glittrar så härligt om era ögon.

  Ta hand om dig och njut livet!
  Kram,
  Lena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *